Ελλάδα

Λήξη συναγερμού στις φυλακές Κορυδαλλού – Αρνητικός στον κορονοϊού ο κρατούμενος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αρνητικός στον κορονοϊό είναι ο αλλοδαπός κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα τόσο της δεύτερης, όσο και της τρίτης εξέτασης δείγματος για την ανίχνευση του ιού, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Σημειώνεται ότι χθες, η εξέταση του πρώτου δείγματος στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. Αθηνών, ήταν θετική και για το λόγο αυτό ο κρατούμενος μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών “Η Σωτηρία” για περαιτέρω εξετάσεις.

Άμεσα εφαρμόστηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα στις φυλακές Κορυδαλλού σύμφωνα με τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. (καραντίνα κρατουμένων και προσωπικού, απολυμάνσεις, λήψη δειγμάτων για εξέταση κ.λπ.).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο καπνός από τις μεγάλες πυρκαγιές και τι δείχνουν οι δορυφορικές παρατηρήσεις – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Ο καπνός από τα μέτωπα της δυτικής Τουρκίας πηγαίνει προς το ανατολικό Αιγαίο και στη συνέχεια προς τμήματα της Κρήτης - Ο καπνός από το Τσανάκκαλε, αναμένεται να μεταφερθεί προς την Εύβοια και την Αττική
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι από τον ιό του Δυτικού Νείλου και 21 κρούσματα την τελευταία εβδομάδα
Εκτός από τους δήμους που έχουν καταγραφεί κρούσματα σε ανθρώπους, ο ΕΟΔΥ χαρακτηρίζει ως «υψηλού κινδύνου» τους δήμους Αμαρουσίου, Ηρακλείου και Φιλοθέης - Ψυχικού και την 1η και 4η δημοτική κοινότητα του δήμου Αθηναίων
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI