Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Λιμανάκια: Θρήνος στον κόσμο της μοτοσικλέτας για το χαμό του Νίκου Τερζόπουλου – Αυτοκίνητο διέλυσε τη μηχανή που οδηγούσε

Λιμανάκια: Θρήνος στον κόσμο της μοτοσικλέτας για το χαμό του Νίκου Τερζόπουλου – Αυτοκίνητο διέλυσε τη μηχανή που οδηγούσε

Ο γνωστός μοτοσικλετιστής Νίκος Τερζόπουλος είναι αυτός που σκοτώθηκε στο τροχαίο στα Λιμανάκια, στην Βουλιαγμένη, το βράδυ του Σαββάτου (10.06.2023).

Σύμφωνα με το notia.gr, λίγο πριν το μαγαζί «Ιsland», στα Λιμανάκια, ένα Toyota Yaris, έκανε επιτόπου αναστροφή, χωρίς να αφήσει περιθώρια στον έμπειρο μοτοσικλετιστή να αντιδράσει. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και η μηχανή διαλύθηκε κυριολεκτικά.

Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί ο 50χρονος Νίκος Τερζόπουλος που οδηγούσε τη μηχανή μεγάλου κυβισμού. Τηρούσε τα απαραίτητα μέτρα και φορούσε τον προστατευτικό εξοπλισμό που έπρεπε, ωστόσο αυτό δεν μπόρεσε να αποτρέψει το θάνατό του.

Η κηδεία του έγινε σήμερα Τρίτη στο νεκροταφείο Σχιστού στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου.

Ο 53χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στον κόσμο της μοτοσικλέτας, καθώς ήταν χρόνια αναβάτης. 

Φίλος του έγραψε στο fb:  «Αγαπημένε μου συμμαθητή Nikos Terzopoulos φίλε συνοδοιπόρε φτάσαμε μαζί μέχρι τα 53 σου χρόνια έφυγες τόσο αθόρυβα που δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα αυτό που συμβαίνει σήμερα θα σε πάμε στην τελευταία σου κατοικία σαν φόρο τιμής φέτος στο αγωνιστικό μου κράνος θα γράφει το όνομα σου. Μαζί θα κάνουμε τούς αγώνες δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!!!!!».

Επίσης το κατάστημα motohub με είδη μοτοσικλέτας έγραψε για την απώλεια του Νίκου Τερζόπουλου: «Ο αγαπημένος φίλος και συνεργάτης του καταστήματος μας, Νίκος Τερζόπουλος, το Σάββατο άφησε την τελευταία του πνοή στα λιμανάκια σε τροχαίο δυστύχημα.

Το κατάστημα μας, αύριο Τρίτη 13 Ιουνίου θα παραμείνει κλειστό, για να τον τιμήσουμε πηγαίνοντας τον στην τελευταία του κατοικία.

Ένας άλλος φίλος του μοτοσικλετιστής εξιστόρησε τα όσα είχε ζήσει μαζί του αλλά και τις τελευταίες τους στιγμές μαζί.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις