Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ληστεία στην Κηφισιά: Έκκληση για αιμοπετάλια για τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη

Κηφισιά επιχειρηματίας

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος έχει χάσει πάρα πολύ αίμα, μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε από δύο αδίστακτους ληστές, τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας.

Σε ανακοίνωση της η οικογένεια του επιχειρηματία κάνει έκκληση για αιμοπετάλια.

Αναλυτικά αναφέρει: «Ευχαριστούμε πολύ για την τόσο συγκινητική προσέλευση και προσφορά σε αίμα για τον Αλέξανδρο. Αυτή την ώρα ο Αλέξανδρος χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια.

Παρακαλούμε και πάλι κυρίως άνδρες που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις να προσέλθουν άμεσα στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού νοσοκομείου “Γεννηματάς”, λεωφόρος Μεσογείων 154, 11527, Αθήνα, κτίριο 8, ώρες 8:00-18:00.

-Συχνοί αιμοδότες
-Κανονικού βάρους (όχι παχύσαρκοι ή λιποβαρείς)
-Να μην ζαλίζονται όταν δίνουν αίμα
-Να έχει περάσει ένας μήνας από την τελευταία αιμοδοσία
-Για τις γυναίκες ισχύουν όλα τα παραπάνω και επιπλέον να μην έχουν πάνω από 2 κυήσεις στη ζωή τους (δεν αναφερόμαστε μόνο σε τοκετούς).

Η διαδικασία έχει ως εξής:

Προσέρχεστε στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού νοσοκομείου “Γεννηματάς”, λεωφόρος Μεσογείων 154, 11527, Αθήνα, κτίριο 8, ώρες 8:00-18:00.

Στην πρώτη επίσκεψη χωρίς ραντεβού γίνεται αιμοληψία για δείγμα αιμοπεταλίων

Εφόσον τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά θα ειδοποιηθούν οι εθελοντές να προσέλθουν στο νοσοκομείο με ραντεβού για λήψη αιμοπεταλίων. Η διαδικασία διαρκεί 1 ώρα. Στη συμπλήρωση της αίτησης παρακαλούμε να διευκρινίσετε ότι πρόκεται για προσφορά αιμοπεταλίων για τον Αλέξανδρο Σταματιάδη του Αχιλλέα.

Είναι σημαντικό να κινητοποιηθούμε όλοι άμεσα για να έρθουν οι εθελοντές για έλεγχο σήμερα Μ. Τετάρτη μέχρι τις 18:00 ή την Μ. Πέμπτη το πρωί ώστε να καταφέρουμε να δώσουμε μια πρώτη δόση αιμοπεταλίων στον Αλέξανδρο τη Μ. Παρασκευή».

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών, ο Αλέξανδρος Σταματιάδης παραμένει σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν

«Ο ασθενής Σ.Α που νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο στη ΜΕΘ του ΓΝΑ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» εξακολουθεί να παραμένει σταθερός χωρίς ενδείξεις αιμορραγίας ή άλλου είδους επιδείνωση .

Βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής, σε καταστολή και ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ευκολία στη θεραπευτική αγωγή.

Η κατάστασή του εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη».

Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης δέχθηκε δολοφονική επίθεση μέσα στην μεζονέτα του στην Κηφισιά, τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, 02.04.2018. Δίνει γενναία μάχη για την ζωή του από την πρώτη στιγμή, όμως τον δικό τους Γολγοθά ζουν και οι δικοί του άνθρωποι. Ο λόγος για την σύζυγο και τον γιο του 52χρονου επιχειρηματία, που είδε τον πατέρα του μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Έζησαν δραματικές στιγμές μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Είδαν τον δικό τους άνθρωπο να πέφτει βαριά τραυματισμένος από τις σφαίρες που εξαπέλυσαν εναντίον του οι δυο ληστές. Κι έχουν περιγράψει τα πάντα στους Αστυνομικούς…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις