Ελλάδα

Ληστεία στην Κηφισιά: Ικανοποιητική η κατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου Σταματιάδη

Παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς", ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος έπεσε θύμα ληστών στο σπίτι του στην Κηφισιά τη Μεγάλη Δευτέρα, δεχόμενος πυροβολισμούς από κοντινή απόσταση.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση από τον διευθυντή του νοσοκομείου, «ο ασθενής παραμένει διασωληνωμένος υπό μηχανική υποστήριξη αναπνευστικού σε καταστολή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου μας».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «οι ζωτικές του λειτουργίες υποστηρίζονται επαρκώς. Η κλινική του κατάσταση κρίνεται ικανοποιητική».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρήνος στην κηδεία της δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιαννάκη στο Ηράκλειο - Βουβός πόνος στο τελευταίο «αντίο»
Το «παρών» στην κηδεία της 46χρονης, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στο γκαράζ του σπιτιού της, έδωσαν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και τοπικοί φορείς, που εξήραν το ήθος και τον επαγγελματισμό της
Κηδεία της δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιννάκη 5