Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ληστεία στο σπίτι επιχειρηματία στο Λαγονήσι: Τον έδεσαν με πουκάμισα, του πήραν Rolex, κοσμήματα και κινητό

Ληστεία στο σπίτι επιχειρηματία στο Λαγονήσι: Τον έδεσαν με πουκάμισα, του πήραν Rolex, κοσμήματα και κινητό

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε επιχειρηματίας στο Λαγονήσι, τα ξημερώματα της Παρασκευής (16.12.2022), όταν κουκουλοφόροι ληστές μπήκαν στο σπίτι του και τον ακινητοποίησαν.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας έχει εταιρία αλουμινίου. Οι ληστές μπήκαν στη μονοκατοικία του στο Λαγονήσι από ένα παράθυρο. Αμέσως, τον ακινητοποίησαν.

Τα νεότερα στοιχεία αναφέρουν ότι οι δράστες της ληστείας ίσως και να γνώριζαν το στόχο τους και το τι μπορεί να είχε στο σπίτι του. Οι κουκουλοφόροι ληστές απείλησαν τον 46χρονο με κατσαβίδι και μαχαίρια και τον έδεσαν χειροπόδαρα με πουκάμισα που βρήκαν στο σπίτι. Του ζήτησαν να τους αποκαλύψει που είχε αντικείμενα αξίας και χρήματα.

Ο επιχειρηματίας τους είπε ό,τι ήθελαν να ξέρουν. Εκείνοι του πήραν τρία ρολόγια Rolex, κοσμήματα, χρήματα και το κινητό του.

Αφού πήραν τα ρολόγια, τα κοσμήματα, η λεία της ληστείας αγγίζει τις 50.000 ευρώ, οι ληστές τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τον 46χρονο δεμένο. Εκείνος, κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει τις αρχές.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις