Ελλάδα

Λιβαδειά: 51χρονη κατήγγειλε πως την βίασε ο πρώην σύντροφός της – Γνώριμος των αρχών ο φερόμενος ως δράστης

Η 51χρονη κατήγγειλε πως ο 48χρονος πρώην σύντροφός της, την χτύπησε, της ξέσκισε τα ρούχα και την οδήγησε στο σπίτι του με σκοπό να την βιάσει

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία, έκανε μία 51χρονη στις αρχές της Λιβαδειάς. Η γυναίκα αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως έπεσε θύμα βιασμού από τον πρώην σύντροφό της ηλικίας 48 χρόνων.

Πέρα από τον βιασμό, η γυναίκα κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Λιβαδειάς πως είχε πέσει εξαιτίας του, και θύμα ενδοοικογενειακής βίας.
Ο βιασμός της, όπως κατήγγειλε η ίδια, έγινε στις 12 Οκτωβρίου του 2024. Ο πρώην σύντροφός της, σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, την οδήγησε με το αυτοκίνητό του σε ερημικό σημείο και αφού την χτύπησε άσχημα και τις ξέσκισε τα ρούχα, την οδήγησε στο σπίτι του και την βίασε.

Επιπλέον η 51χρονη κατήγγειλε πως από τον Ιανουάριο του 2023 και μέχρι και τον φερόμενο βιασμό της, ο 48χρονος την κακοποιούσε συστηματικά στο σπίτι που έμεναν μαζί σε περιοχή των Εξαρχείων.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε από το Τμήμα ΔΕΕ Λιβαδειάς, να διερευνήσει την καταγγελία της γυναίκας.

Πέρα από αυτό, ο 48χρονος φέρεται πως είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές και πάλι για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός – Κολυδάς: Κρύο, βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά φέρνει ο Απρίλιος, θερμοκρασίες σε ελεύθερη πτώση την επόμενη εβδομάδα
Μπορεί ο πρώτος μήνας της άνοιξης να μας αποχαιρετά, όμως ο καιρός των επόμενων ημερών θα είναι μάλλον χειμωνιάτικος και όπως όλα δείχνουν...
Βασίλης Παπαδόπουλος
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί