Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Λιβύη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 46χρονης νοσηλεύτριας – «Πήγε οικειοθελώς και σκοτώθηκε»

Λιβύη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 46χρονης νοσηλεύτριας – «Πήγε οικειοθελώς και σκοτώθηκε»

Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η μητέρα της 46χρονης Γλυκερίας, της νοσηλεύτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στο πολύνεκρο τροχαίο στη Λιβύη. Η άτυχη γυναίκα ήταν ανάμεσα στα πέντε μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων που έχασαν τη ζωή τους.

Η μητέρα της 46χρονης Γλυκερίας, της νοσηλεύτριας που έχασε τη ζωή της στην τραγωδία στη Λιβύη, μίλησε στο Live News, λέγοντας πως η κόρη της εντάχθηκε στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις το 1996.

«Είναι Αντιπλοίαρχος, έχει δύο μεταπτυχιακά, ένα διδακτορικό στην ογκολογία και στη διοίκηση και οικονομία της υγείας. Έκανε εισηγήσεις σε πολλά ιατρικά συνέδρια στα θέματα ογκολογίας και διατροφής. Σαφώς είχε και αγάπη και πήγε οικειοθελώς και μάς ενημέρωσαν και από το Σώμα νωρίς για ό,τι έγινε», λέει η μητέρα της Γλυκερίας Μεμεκίδου.

Ο θάνατος των πέντε μελών της ελληνικής αποστολής στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στη Λιβύη βύθισε στη θλίψη όλη η Ελλάδα αλλά και τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

«Είναι Αντιπλοίαρχος, έχει δύο μεταπτυχιακά, ένα διδακτορικό στην ογκολογία και στη διοίκηση και οικονομία της υγείας. Έκανε εισηγήσεις σε πολλά ιατρικά συνέδρια στα θέματα ογκολογίας και διατροφής. Σαφώς είχε και αγάπη και πήγε οικειοθελώς και μας ενημέρωσαν και από το Σώμα νωρίς για ό,τι έγινε», είπε η μητέρα της αδικοχαμένης ηρωίδας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις