Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Λιβύη: Συγκλονίζει στο newsit.gr ο θείος του αρχιλοχία Γιώργου Βούλγαρη – «Ψάχνουμε απαντήσεις»

Λιβύη: Συγκλονίζει στο newsit.gr ο θείος του αρχιλοχία Γιώργου Βούλγαρη – «Ψάχνουμε απαντήσεις»

«Διάλεξε να πάει σε αυτό το σώμα γιατί ήθελε να βοηθάει», αναφέρει μιλώντας στο newsit.gr, ο κ. Στέφανος, θείος του αρχιλοχία του Στρατού στις Ειδικές Δυνάμεις, Γιώργου Βούλγαρη που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη.

Οι φονικές πλημμύρες στη Λιβύη που στοίχισαν τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους, ενεργοποίησαν όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας να συνδράμουν. Ο αδικοχαμένος 27χρονος αρχιλοχίας στις Ειδικές Δυνάμεις, Γιώργος Βούλγαρης συμμετείχε ολόψυχα στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, αλλά το νήμα της ζωής του κόπηκε ξαφνικά.

«Ο ανιψιός μου ήταν άτυχος. Ήταν ένα ήσυχο και εργατικό παιδί. Ό,τι του έλεγαν από την υπηρεσία, δεν έλεγε ποτέ όχι. Έχει πάει σε δύσκολες αποστολές, στην Ουκρανία και σε πολλά ακόμα κράτη. Πριν μία εβδομάδα είχε έρθει από την Αίγυπτο, τώρα πήγε εκεί».

Ο θείος του Γιώργου Βούλγαρη μάς αναφέρει ότι ο αρχιλοχίας «είχε στείλει μήνυμα στον πατέρα του ότι έφτασε και είναι καλά. Χθες (σ.σ. 18.09.2023) το βράδυ πήγα σπίτι και συζητήσαμε με τον αδερφό μου», και δεν κρύβει τα ερωτήματα που προκύπτουν όσον αφορά στο τί ακριβώς συνέβη και έγινε το τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο πέντε ανθρώπων.

«Τα παιδιά που βγήκαν τραυματίες είπαν ότι το πίσω μέρος του λεωφορείου τινάχτηκε προς τα πάνω. Είχε πλαγιομετωπική σύγκρουση με το άλλο όχημα. Ψάχνουμε απαντήσεις. Αυτοί που πρέπει να δώσουν, θα δώσουν απαντήσεις που να στηρίζονται σε επιχειρήματα;» διερωτήθηκε, μιλώντας στο newsit.gr ο κ. Στέφανος, ο θείος του Γιώργου Βούλγαρη, ενός εκ των πέντε αδικοχαμένων Ελλήνων στη Λιβύη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις