Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Λιβύη: Συγκλονίζουν ο πατέρας και η θεία της 46χρονης Γλυκερίας – «Έτρεξε να βοηθήσει και βρήκε το θάνατο»

Λιβύη: Συγκλονίζουν ο πατέρας και η θεία της 46χρονης Γλυκερίας – «Έτρεξε να βοηθήσει και βρήκε το θάνατο»

«Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει η κηδεία του παιδιού μου, στείλαμε αίμα για dna» λέει στο newsit.gr ο πατέρας της Αντιπλοιάρχου Γλυκερίας Μεμεκίδου, η οποία σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα που είχε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας που έστειλε η Ελλάδα για τους πλημμυροπαθείς της Λιβύης.

Τα λόγια παρηγοριάς για την οικογένεια της αδικοχαμένης 46χρονης δεν καταφέρνουν να σβήσουν την θλίψη για τους πέντε Έλληνες που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα στην Λιβύη.

Η Γλυκερία είχε πάει να σπουδάσει και τελικά έμεινε στην Αθήνα καθώς μετέπειτα εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στην Ογκολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Η καταγωγή της ήταν από την Κομοτηνή, όπου μένουν οι γονείς της. Ο αδερφός της εργάζεται και μένει μόνιμα στην Βέροια, αλλά στο άκουσμα της τραγικής είδησης του χαμού της αδερφής του ταξίδεψε και βρίσκεται στο πατρικό του για να είναι μαζί με την οικογένειά του.

«Έτρεξε και στην Λιβύη για να βοηθήσει και βρήκε τον θάνατό της» αναφέρει στο newsit.gr η θεία της Αντιπλοιάρχου Γλυκερίας Μεμεκίδου. Φορτισμένη προσθέτει πως «δεν μπορούμε να διανοηθούμε αυτό που έγινε. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι, πρόθυμο να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει πάντα. Να, ορίστε, έτρεξε και στην Λιβύη για να βοηθήσει και βρήκε τον θάνατό της».

Όπως μας λέει, επισκέφτηκε σήμερα (Τρίτη 19.09.2023) τους γονείς της ανιψιάς της. «Είναι καταβεβλημένοι, δεν μπορούν να το πιστέψουν. Κανένας γονιός να μη ζήσει αυτό το πράγμα. Δεν ξεχνιούνται αυτές οι απώλειες».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις