Ελλάδα

Λογαριασμοί ΔΕΗ με…ΧΑΡΑΤΣΙ εκτυπώνονται απο σήμερα – Ποιοι θα πληρώσουν πρώτοι το μπουγιουρντί

Το χαράτσι του ειδικού τέλους ακινήτων επιστρέφει στη ζωή μας μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Σήμερα ξεκίνησε η εκτύπωση των πρώτων...λυπητερών. Με κατασχέσεις από την εφορία απειλούνται όσοι δεν πληρώσουν.

Μετά το απίστευτο φιάσκο της κυβέρνησης που ήθελε να αποδεσμεύσει την πληρωμή του τέλους ακινήτων από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ αλλά δεν την άφησε η Τρόϊκα, ξεκίνησε σήμερα η εκτύπωση των πρώτων λογαριασμών που περιλαμβάνουν το γνωστό σε όλους μας χαράτσι.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Νewsit,  οι πρώτοι λογαριασμοί που τυπωνονται αφορούν  τους κατοίκους της Αθήνας. Η αποστολή των…λυπητερών θα γίνει ανά τομέα του λεκανοπεδίου της Αττικής  και θα ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες μέρες.

Το ειδικό τέλος ακινήτων θα πληρωθεί σε 5 δόσεις η τελευταία εκ των οποιων αναμένεται να είναι τον Απρίλιο του 2013.

Οσοι δεν πληρώσουν το χαράτσι δεν απειλούνται με διακοπή ρεύματος αλλά με κατάσχεση της περιουσίας τους από την εφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λήφθηκε η απόφαση για το χαράτσι – Μέσα στο λογαριασμό της ΔΕΗ σε πέντε δίμηνες δόσεις

Το χαράτσι μαζί με το λογαριασμό της ΔΕΗ σε 5 δόσεις – Τέλος του μήνα τα πρώτα ειδοποιητήρια

ΣΥΡΙΖΑ: Έλεγαν συνειδητά ψέματα πως θα καταργήσουν το χαράτσι

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα του 112 στην Αττική για την κακοκαιρία Erminio - «Περιορίστε τις μετακινήσεις από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα»
«Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην Περιφέρεια Αττικής, περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»
Κακοκαιρία
Κακοκαιρία Erminio: Τηλεργασία και απαγόρευση delivery από τις 18:00 έως τις 22:00 – Τα έκτακτα μέτρα για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Υποχρεωτική παύση delivery και τηλεργασία τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρη τη χώρα
Βροχή στην Αθήνα