Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

«Η Λούλα Αναγνωστάκη πέρασε στην αιωνιότητα» – Την Τρίτη η κηδεία της

Λούλα Αναγνωστάκη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΚΚΕ για τον θάνατο της σημαντικότατης θεατρικής συγγραφέως. «Η Λούλα Αναγνωστάκη πέρασε στην αιωνιότητα» αναφέρει το κομμουνιστικό κόμμα.

Η Λούλα Αναγνωστάκη «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή. Το ΚΚΕ με σημερινή του ανακοίνωση αποχαιρετά τη μεγάλη θεατρική συγγραφέα και εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της,

ΚΚΕ: Μεγάλη απώλεια

«Το ελληνικό θέατρο μετρά μία ακόμη μεγάλη απώλεια. Η σημαντική θεατρική συγγραφέας Λούλα Αναγνωστάκη πέρασε από χτες στην αιωνιότητα. Η συγγραφική της παρουσία άφησε ισχυρό αποτύπωμα στην ελληνική θεατρική σκηνή, από τα μέσα του 20ού μέχρι τις αρχές του 21ου αιώνα, εκφράζοντας με ποιητικό ρεαλισμό πλευρές της σύγχρονης κοινωνικής ζωής» επισημαίνει ανακοίνωση του ΚΚΕ για τον θάνατο της Λούλας Αναγνωστάκη.

«Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά του στο γιο της, Θανάση Χειμωνά και τους λοιπούς οικείους της» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Την Τρίτη το «τελευταίο αντίο» στη Λούλα Αναγνωστάκη

Συλλυπητηριες ανακοινώσεις για τον θάνατο της μεγάλης δημιουργού εξέδωσαν την Κυριακή και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα. Τη Λούλα Αναγνωστάκη αποχαιρέτισε μέσω twitter και ο Αλέξης Τσίπρας.

Η κηδεία της Λούλας Αναγνωστάκη θα γίνει την Τρίτη 10 Οκτωβρίου από το Α’ Νεκροταφείο, στις 16.00 το απόγευμα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις