Τετάρτη, 1 Μαΐ
19oC Αθήνα

Λούτσα: Αυτοί είναι οι έξι που δολοφονήθηκαν – Τα ονόματά τους σύμφωνα με τους Τούρκους

Λούτσα: Αυτοί είναι οι έξι που δολοφονήθηκαν – Τα ονόματά τους σύμφωνα με τους Τούρκους

Με τη δολοφονία των έξι στη Λούτσα ασχολείται σήμερα ο τουρκικός Τύπος δημοσιεύοντας τα ονόματα των έξι νεκρών.

Η Milliyet μάλιστα δημοσιεύει φωτογραφίες των έξι ανδρών που έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς στη Λούτσα λίγο πριν διαφύγουν στο εξωτερικό.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς. Επίσης και κάποια άτομα που φέρονται συνεργάτες του αρχηγού της συμμορίας Μπαρίς Μπογιούν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς φέρεται να διέφυγε, πριν από μερικούς μήνες, από καταδίωξη της αστυνομίας μαζί με τον Ογουζχάν Χ. και βρήκε καταφύγιο σε ένα δάσος στο Τσεκμέκιοϊ της Κωνσταντινούπολης. Από εκεί χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο Ογουζχάν Χ. συνελήφθη σε σύνορα την ώρα που επιχειρούσε να περάσει παράνομα στη Γεωργία με φορτηγό.  Ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς ήρθε στην Ελλάδα με αυτοκίνητο. Η Milliyet γράφει ότι νεκροί είναι επίσης οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.

Από την άλλη πλευρά, σε μια ανάρτηση από έναν λογαριασμό TikTok που αυτοαποκαλείται «συμμορία του Red Kit», γράφτηκε: «Πήραμε την εκδίκησή μας». Σε άλλη ανάρτηση του λογαριασμού φάνηκε να διαγράφονται σε φωτογραφία τα 6 άτομα που σκοτώθηκαν. Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης επικοινώνησε με την ελληνική αστυνομία για να διαπιστώσει εάν οι αναρτήσεις της συμμορίας ήταν αληθινές ή όχι και ζήτησαν πληροφορίες για την ταυτότητα του ύποπτου Τούρκου που συνελήφθη στην Αθήνα.

Η Milliyet αναφέρει ακόμη πως «η ελληνική αστυνομία, η οποία συγκέντρωσε 25 φυσίγγια από το σημείο, κρατά μυστική την ταυτότητα των νεκρών Τούρκων. Μεταξύ των νεκρών είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς, ένας από τους άνδρες του Μπουγιούν, ο οποίος είχε φυλακιστεί στην Ιταλία για λίγο καιρό».

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Milliyet

Οπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα ο αρχηγός της οργάνωσης Μπαρίς Μπογιούν θεωρείται ότι βρίσκεται στην Ιταλία ως φυγάς.  Είναι μάλιστα γνωστός για τις συμμορίες εκτελεστών με μοτοσικλέτες που δρούσαν στην Κωνσταντινούπολη και κατά το παρελθόν είχε δεχθεί επιθέσεις στο εξωτερικό. Σε αυτές τις επιθέσεις είχαν δεχτεί πυροβολισμούς ο Εμιρτζάν Γιλμάζ στην Αμπχαζία, ο Εντίπ Γιαλτσίν στη Γεωργία και ο Χαλίλ Άϊ στη Γαλλία.

Οπως γράφει η Milliyet ο Γκιουλμπέι Ντιλσίζ, δολοφόνος του Άϊ φέρεται να σκοτώθηκε και αυτός σε μια αιματηρή συμπλοκή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις