Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Λούτσα: Προσωρινά κρατούμενοι οι 2 Τούρκοι κατηγορούμενοι για την εκτέλεση των 6

Λούτσα: Προσωρινά κρατούμενοι οι 2 Τούρκοι κατηγορούμενοι για την εκτέλεση των 6

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι δύο Τούρκοι κατηγορούμενοι, ηλικίας 32 και 28 ετών, για τη δολοφονία των 6 στην Λούτσα.

Οι κατηγορούμενοι έδωσαν πολύωρες καταθέσεις, παρουσία διερμηνέα, για τη δολοφονία των 6 Τούρκων στην Λούτσα, οι οποίες ολοκληρώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση τους, αρνούνται τη φυσική αυτουργία στις ανθρωποκτονίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος υποστήριξε πως είχε φιλική σχέση με τα θύματα ενώ ο 28χρονος πως δεν τους γνώριζε καν.

Ο 32χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει οδηγήσει εσκεμμένα τους 6 Τούρκους στο σημείο της ενέδρας, σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχεται ότι ήταν ο οδηγός του μπλε αυτοκινήτου με τις γερμανικές πινακίδες, αλλά αρνείται ότι δολοφόνησε τους ομοεθνείς του.

Στην απολογία του, κατά τη διάρκεια της οποίας προσκόμισε πλειάδα εγγράφων για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του, επικαλείται και την έκθεση της Δ.Ε.Ε. περί μη εύρεσης πυρίτιδας στο σώμα ή τα ρούχα του.

Ο 28χρονος, κατά πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι δε γνωρίζει κανένα από τα 6 θύματα και την ημέρα και ώρα της δολοφονίας βρισκόταν αλλού.

Ωστόσο ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς τους και αποφάσισαν και οι δύο να πάρουν το δρόμο για τις φυλακές.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό ενός ακόμα ατόμου, τουρκικής καταγωγής το οποίο φέρεται να συμμετείχε στο φονικό.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις