Τετάρτη, 1 Μαΐ
19oC Αθήνα

Λούτσα: Τέσσερις οι εκτελεστές του μακελειού – Εξετάζεται να έχουν διαφύγει από τη χώρα

Λούτσα: Τέσσερις οι εκτελεστές του μακελειού – Εξετάζεται να έχουν διαφύγει από τη χώρα

Δεύτερο airbnb, όπου διέμεναν οι έξι δολοφονημένοι, πριν αναχωρήσουν για τη Λούτσα, εντοπίστηκε στο Παλαιό Φάληρο, ενώ όπως προέκυψε από τη βαλλιστική έρευνα οι εκτελεστές τους ήταν τέσσερις. 

Με βάση τη βαλλιστική για την εκτέλεση των έξι στη Λούτσα χρησιμοποιήθηκαν τέσσερα 9άρια όπλα, δύο εκ των οποίων τύπου πιστολιού, γεγονός που σημαίνει πως οι δολοφόνοι ήταν τέσσερις, ενώ έπεσαν πάνω από 60 πυροβολισμοί. 

Την ίδια ώρα, ο Τούρκος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κρατείται, καθώς φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία για την εμπλοκή του στη δολοφονία, ενώ παράλληλα εξετάζεται το σενάριο οι εκτελεστές να έχουν διαφύγει από τη χώρα. 

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, το όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι έξι δολοφονημένοι, προέρχεται από τη Γερμανία, είχε πλαστές γερμανικές πινακίδες και ανήκει σε Ρουμάνο υπήκοο, ο οποίος το είχε παραχωρήσει στα θύματα. 

Στο μεταξύ, τα κινητά τους τηλέφωνα ελέγχονται από το Τμήμα Ψηφιακών Πειστηρίων, τα στελέχη του οποίου κατέβαλαν σημαντική προσπάθεια και έχουν καταφέρει να εξαγάγουν χρήσιμα και κρίσιμα για την πορεία των ερευνών δεδομένα.

Η εγκληματική ομάδα δρούσε, όπως προκύπτει από τη μέχρι στιγμής έρευνα, σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά όχι στην Ελλάδα. Εμπλέκονται σε σοβαρά αδικήματα στις χώρες αυτές. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις