Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Λούτσα: Το όπλο δείχνει το δρομολόγιο των εκτελεστών των 6 Τούρκων – Μάλλον τους έπεσε από την τσέπη

Λούτσα: Το όπλο δείχνει το δρομολόγιο των εκτελεστών των 6 Τούρκων – Μάλλον τους έπεσε από την τσέπη

Το 9αρι πιστόλι που βρέθηκε πεταμένο μόλις 2 χιλιόμετρα από το σημείο της δολοφονίας των έξι Τούρκων στη Λούτσα, δείχνει στους αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ, το δρομολόγιο των εκτελεστών.

Το όπλο που ταυτοποιήθηκε ως ένα από τα τέσσερα πιστόλια που χρησιμοποιήθηκαν, στο «λουτρό αίματος», της Λούτσας, εντοπίστηκε προχθές ανάμεσα σε χόρτα από οδοκαθαριστή, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία και οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που το παρέλαβαν, το οδήγησαν στα κεντρικά της Ασφάλειας και από εκεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Η επιστημονική ομάδα το έκανε «φύλλο και φτερό» για να διαπιστωθεί από τη βαλλιστική εξέταση ότι το συγκεκριμένο 9αρι, ήταν τελικά ένα από τα τέσσερα όπλα που χρησιμοποιήθηκε στην εξαπλή δολοφονία στη Λούτσα.

Οι αστυνομικοί, με σημείο αναφοράς το μέρος όπου εντοπίστηκε, ψάχνουν μέσα από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, σπιτιών και καταστημάτων αυτής της ζώνης, το δρομολόγιο των εκτελεστών.

Το ερώτημα φυσικά που προκύπτει είναι αν οι δολοφόνοι αποφάσισαν να ξεφορτωθούν το όπλο ή έπεσε κατά λάθος από την τσέπη του πιστολέρο κατά τη διαφυγή. Το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν τα υπόλοιπα τρία, τους κάνει να εκτιμούν ότι πιθανότατα, το 9αρι, έπεσε από τον εκτελεστή και αυτό φυσικά ήταν και το λάθος τους.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες «πηγές» του newsit.gr, το όπλο ήταν «καθαρό» από DNA και αποτυπώματα, κάτι που δείχνει στους αστυνομικούς ότι οι δολοφόνοι, ενήργησαν με επαγγελματικό τρόπο και φορούσαν γάντια για να σβήσουν τα ίχνη τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις