Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Λούτσα: Βρέθηκε το ένα από τα τέσσερα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία των 6 Τούρκων

Λούτσα: Βρέθηκε το ένα από τα τέσσερα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία των 6 Τούρκων

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένα από τα τέσσερα όπλα που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές της Λούτσας που πριν από λίγες μέρες δολοφόνησαν τους έξι Τούρκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το όπλο που βρέθηκε προχθές από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το σημείο της δολοφονίας των έξι Τούρκων στη Λούτσα, μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Από το βαλλιστικό έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε πως πρόκειται για το ένα από τα τέσσερα εννιάρια πιστόλια που χρησιμοποιήθηκαν στο μακελειό στη Λούτσα. 

Πάνω στο όπλο δεν βρέθηκαν αποτυπώματα, ωστόσο ο βαλλιστικός έλεγχος αποδεικνύει ότι και από τη θαλάμη του συγκεκριμένου όπλου έφυγαν οι σφαίρες που αφαίρεσαν τις ζωές των έξι Τούρκων. 

Υπενθυμίζεται πως στις 11 Σεπτεμβρίου έξι Τούρκοι υπήκοοι βρέθηκαν νεκροί στην περιοχή της Λούτσας και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Τα θύματα είχαν έντονη δραστηριότητα στην Τουρκία και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως στην Γαλλία και στην Ιταλία, με διακίνηση ναρκωτικών, διακίνηση μεταναστών και εκτέλεση συμβολαίων θανάτου. Όλοι τους καταζητούνταν με εντάλματα σύλληψης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις