Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Λουκιανός Κηλαηδόνης: Του είπαν αντίο στο “σπίτι” του [vids, pics]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένας τεράστιος καλλιτέχνης “έφυγε” και εκατοντάδες φίλοι, θαυμαστές και συγγενείς τον αποχαιρέτησαν στο καλλιτεχνικό του “σπίτι”. Είπαν το τελευταίο αντίο στον Λουκιανό Κελαηδόνη…

Απέραντη θλίψη από το πρωί στο θέατρο Μεταξουργείο, δημιούργημα του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Το θέατρο που έφτιαξε με τα ίδια του τα χέρια μαζί με την σύντροφο της ζωής του Αννα Βαγενά…

Ο Λουκιανός της, ο άνθρωπος που τόσο αγάπησε σχεδόν όλη της την ζωή βρίσκεται στον χώρο που έχτισαν με όνειρα για τελευταία φορά. Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ οι πόρτες του θεάτρου στην οδό Ακαδήμου 14 στο Μεταξουργείο έμειναν ανοικτές για εκείνους που αγάπησαν τον Λουκιανό και την μουσική του, που μεγάλωσαν μαζί του και θέλουν να του πουν το τελευταίο αντίο.

Άνθρωποι που δεν τον γνώριζαν, αλλά και άνθρωποι που εμπνεύστηκαν από την μουσική του και ακολούθησαν τα μουσικά του βήματα έφτασαν στο σημείο για να αφήσουν ένα λουλούδι και να τον αποχαιρετήσουν. Αλέξης Κωστάλας, Φοίβος Δεληβοριας, Σταμάτης Γαρδέλης, Γιώργος Μαργαρίτης, Μιλένα Αποστολάκη, o Γιώργος Νταλάρας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Μποστατζόγλου και πολλοί άλλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Λουκιανό.

“Ήταν της γενιάς μας τον ακούσαμε τον απολαύσαμε τον αγαπήσαμε. Τον μάθαμε στα παιδιά μας τον αγάπησαν και τα παιδιά μας”, λέει συγκινημένη θαυμάστρια του. “Έχει αρχίσει να τον ακούει και εγγονή μου. Ήταν άνθρωπος ήταν ψυχή αγαπητή και θα είναι πάντα ζωντανός. Ήταν νεανικός και ανανεωτικός”, συνεχίζει.

Στο καλλιτεχνικό του σπίτι βρισκόταν απο νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 09.02.2017 η σύζυγος του μαζί με τις κόρες του. “Είμαι βαθύτατα συγκινημένος γιατί ήταν ενας μεγάλος καλλιτέχνης. Ήταν ειλικρινης ωραίος και άφησε εποχή”, είπε στενός του φίλος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε