Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαφία φυλακών: Ξεκινά η δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του προφυλακισμένου δικηγόρου

Μαφία φυλακών: Ξεκινά η δίκη για την απόπειρα δολοφονίας του προφυλακισμένου δικηγόρου

Στις 11 Απριλίου 2019 θα αρχίσει -επί της ουσίας – η δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου, ο οποίος πριν από δύο 24ωρα προφυλακίστηκε για την υπόθεση “Μαφία φυλακών”.

Σήμερα, το δικαστήριο διέταξε την μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Εφετείο, ώστε ο ίδιος να εξηγήσει αν θα παρασταθεί ως πολιτική αγωγή στη δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του και με ποιο συνήγορο σχετικά με το πολύκροτο σκάνδαλο “Μαφία φυλακών”.

Εμφανώς καταβεβλημένος ο δικηγόρος μετήχθη στο δικαστήριο αργά το απόγευμα και είπε ότι θα παρασταθεί ως πολιτική αγωγή και πως διορίζει δικηγόρους του τους κ. κ. Αλέξη Κούγια και Αλ. Λυκουρέζο.

Στη συνέχεια οι δυο συνήγοροί του ζήτησαν αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης. Με το αίτημα αναβολής συντάχθηκε και ο διορισθείς από το δικαστήριο δικηγόρος, ενός εκ των τριών κατηγορουμένων της υπόθεσης, Όλντι Ντούλτσε.

Αντίθετα, δεν συναίνεσε στο αίτημα για αναβολή η υπεράσπιση του κατηγορουμένου Αρ. Φλώρου με τον συνήγορό του Τ. Μιχαλόλια να αναφέρει πως ο εντολέας του έχει κάθε λόγο έπειτα τα όσα αποκαλύφθηκαν για την μαφία των φυλακών έχει κάθε λόγο να επιθυμεί την εκδίκαση της υπόθεσης.

Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης για τις 11 Απριλίου, αν και η εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει την αναβολή της υπόθεσης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις