Σάββατο, 18 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μαίρη Χρονοπούλου: Κατέρρευσε ο Νίκος Σταγόπουλος μιλώντας για την τελευταία της επίθυμία – Δάκρυσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Μαίρη Χρονοπούλου: Κατέρρευσε ο Νίκος Σταγόπουλος μιλώντας για την τελευταία της επίθυμία – Δάκρυσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Συγκλόνισε ο Νίκος Σταγόπουλος, πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου, μιλώντας για την τελευταία επιθυμία που είχε απ’ αυτόν η μεγάλη ηθοποιός που έφυγε σήμερα (6.10.2023) από τη ζωή.

Ο Νίκος Σταγόπουλος, που ήταν για πολλά χρόνια στο πλευρό της Μαίρης Χρονοπούλου, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ για τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού (έφυγε από τη ζωή στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», όπου νοσηλευόταν μετά από τον σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι από πτώση στο σπίτι της) και αποκάλυψε την τελευταία της επιθυμία που του είχε ζητήσει να κάνει όταν πεθάνει.

Ο Νίκος Σταγόπουλος ήταν συντετριμμένος και τόνισε ότι αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή της ΕΡΤ γιατί ήταν μια από τις… τηλεοπτικές συμπάθειες της Μαίρης Χρονοπούλου.

«Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ζητήσω συγγνώμη από όλες τις άλλες εκπομπές και τα κανάλια γιατί ομολογώ ότι με τίμησαν και με έχουν καλέσει όλοι. Επέλεξα εσάς, ξέχωρα ότι είστε στο κρατικό κανάλι, γιατί σας συμπαθούσε ιδιαίτερα. Θα ήθελα μόνο σαν επίλογο να της αφιερώσω ένα τραγούδι γιατί την είχαμε συζητήσει αυτή την στιγμή», είπε ο ηθοποιός και πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου.

Ο Νίκος Σταγόπουλος αποκάλυψε ότι έλεγε στη Μαίρη Χρονοπούλου ότι θα φύγει εκείνος πρώτος, αλλά εκείνη είχε άλλη άποψη και του είπε πως όταν πεθάνει θέλει να της αφιερώσει ένα εμβληματικό τραγούδι του αείμνηστου, Δημήτρη Μητροπάνου.

 

«Κάποια στιγμή ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό το πράγμα. Μάλιστα, εγώ της έλεγα πως “θα φύγω πρώτος, μην ανησυχείς”. Με είχε παρακαλέσει, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, να της βάλω ένα τραγούδι. Το «Άγγελος, αρχάγγελος» του Δημήτρη Μητροπάνου γιατί η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μάγκας και σαν μάγκας ήθελε να φύγει πάνω απ’ όλα», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Της άρεσε αυτό το τραγούδι, της άρεσε. Μέσα στα λόγια του θα βρείτε πολλά. Δεν ήθελα τόσο να το κοινοποιήσω όσο να της το κάνω πράξη. “Να είσαι κοντά μου εκείνη την ώρα, να πιείς ένα κρασάκι, να καπνίσεις ένα τσιγάρο και να μου βάλεις αυτό το τραγούδι”, μου είχε πει» πρόσθεσε, με τρεμάμενη φωνή, ο γνωστός ηθοποιός δίχως να μπορέσει να ολοκληρώσει τον λόγο του μιας και ξέσπασε σε δάκρυα.

Εκεί «λύγισε» και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Νάνσυ Ζαμπέτογλου που δάκρυσε κι αυτή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις