Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μακελειό στη Γλυφάδα: Θρήνος για τον ήρωα καπετάνιο – «Θυσιαζόταν για όλους»

Μακελειό στη Γλυφάδα: Θρήνος για τον ήρωα καπετάνιο – «Θυσιαζόταν για όλους»

«Ο πεθερός μου ήταν άνθρωπος της θυσίας. Θυσιαζόταν για όλους» δήλωσε συντετριμμένος ένας από τους γαμπρούς του πρώην καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη, που όπως όλα δείχνουν προσπάθησε να σταματήσει τον μακελάρη της Γλυφάδας με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η οικογένεια του πρώην καπετάνιου είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία που χτύπησε το σπίτι τους και μιλούν με λόγια αγάπης για τον Ηλία Κουκουλάρη που έπεσε νεκρός μέσα στην ναυτιλιακή στη Γλυφάδα και κάνουν λόγο για έναν οικογενειάρχη που λάτρεψε την θάλασσα.

Ο γαμπρός του καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη είπε για τον θάνατο που έπεσε νεκρός μέσα στην ναυτιλιακή στη Γλυφάδα πως: «Ο πεθερός μου ήταν ένας άνθρωπος της θυσίας όπως καταλάβατε και από την πράξη του. Αυτό ήταν ένα βίωμα σε όλη του τη ζωή».

«Θυσιαζόταν για όλους πρώτα απ’όλα για τα παιδιά του και για όλους εμάς. Ήταν στήριγμα για όλους μας και κατόπιν για όλους όσους του το ζητούσαν. Τώρα εμείς θα βράσουμε στο πικρό ζουμί της απουσίας του» σημείωσε.

Στο newsit.gr μίλησε και ο άλλος γαμπρός του πρώην καπετάνιου λέγοντας πως: «Ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος και θυσιάστηκε. Αγαπούσε πολύ την οικογένεια του και την θάλασσα. Εγώ του χρωστάω πολλά όπως και τα παιδιά του. Η κηδεία θα γίνει είτε την Πέμπτη είτε την Παρασκευή σε κλειστό οικογενειακό κύκλο».

Από το πρωί στο σπίτι του καπετάνιου στο Γαλάτσι καταφτάνουν φίλοι και συγγενείς για να συμπαρασταθούν στην σύζυγο και στις τρεις κόρες του για τον τόσο άδικο χαμό του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις