Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μάνδρα: Σε σοκ η οικιακή βοηθός του Χρήστου Γιαλιά – «Καλά διαβασμένοι» οι εκτελεστές

Μάνδρα: Σε σοκ η οικιακή βοηθός του Χρήστου Γιαλιά – «Καλά διαβασμένοι» οι εκτελεστές

Καλά διαβασμένοι ήταν οι δολοφόνοι του επιχειρηματία, Χρηστού Γιαλιά, που το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο καμένο αυτοκίνητό του, λίγα μέτρα από το σπίτι του στη Μάνδρα.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια φοβόταν για τη ζωή του και αυτός ήταν ο λόγος που κυκλοφορούσε συχνά με φρουρά. Ωστόσο, χθες Τετάρτη ο σωματοφύλακάς του δεν βρισκόταν μαζί του, όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο newsit.gr.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η οικιακή βοηθός του θύματος, την Τετάρτη και η ίδια είχε ρεπό. 

Συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε: «Είμαι σοκαρισμένη είχα ρεπό χθες, ήρθα σήμερα στη δουλειά μου και είδα μπροστά μου τα καμένα εξαρτήματα από το αυτοκίνητο του αφεντικού μου».

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, πάντα είχε μαζί του ασφάλεια. Λυπάμαι πολύ» σημείωσε.

Κατέληξε λέγοντας πως από το πρωί προσπαθεί να μπει στο σπίτι, ωστόσο υπάρχει ισχυρή ασφάλεια στην περιοχή.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως ένα μαύρο αυτοκίνητο έκανε περίεργες κινήσεις από την Κυριακή στην περιοχή. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι γείτονες του επιχειρηματία ο οδηγός του μαύρου αυτοκινήτου έκανε βόλτες μέσα στους αγροτικούς δρόμους με το πρόσχημα ότι έχει χαθεί. Ωστόσο σημειώνουν με νόημα πως δεν υπήρχε λόγος για κάποιον να βρεθεί στην περιοχή αν δεν το επιδίωκε. 

Σημειώνεται πως από το πρωί άνδρες της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται στο σημείο ερευνώντας εκ νέου την περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής έρευνας της ΕΛΑΣ εντοπίστηκαν γύρω από το όχημα 18 κάλυκες, ενώ το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω διερεύνηση. 

Υπενθυμίζεται πως το 2018 είχε δολοφονηθεί από ληστές, οι οποίοι συνελήφθησαν, έξω από το σπίτι της στην ίδια περιοχή η πρώην σύζυγος του θύματος. Σύμφωνα, όμως, με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας οι δύο υποθέσεις δεν φαίνεται να συνδέονται.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τη διαλεύκανση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 59χρονου επιχειρηματία στρέφονται σε προσωπικές και επαγγελματικές διαφορές που μπορεί να είχε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις