Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μάνη: Πέντε παραλίες που πρέπει να κολυμπήσεις και μια έκπληξη

Μάνη: Πέντε παραλίες που πρέπει να κολυμπήσεις και μια έκπληξη

Η Μάνη είναι ένας ευλογημένος τόπος που συνδυάζει μια ιστορία αιώνων αποτυπωμένη σε σπουδαία αξιοθέατα, ενώ κύριο χαρακτηριστικό της είναι οι υπέροχες παραλίες που κόβουν την ανάσα και πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς.

Για να κάνεις μια αξέχαστη εκδρομή στα εδάφη της θα χρειαστεί ένα ταξίδι περίπου τεσσάρων ωρών με το αυτοκίνητο σου απ’ την Αθήνα, ενώ μπορείς πάντα να μετακινηθείς και με το ΚΤΕΛ Λακωνίας που σε ταξιδεύει προς την Αρεόπολη και τον Γερολιμένα, με αφετηρία το σταθμό του Κηφισού στην Αθήνα.

Πάμε όμως να δούμε πού θα βουτήξεις αφού βρίσκεσαι ήδη στη Μάνη και στην Πελοπόννησος…

Στούπα: Η παραλία της Στούπας μοιάζει βγαλμένη από πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Με γαλάζια νερά και χρυσή άμμο δεν είναι περίεργο που θα ακούσεις να την αποκαλούν Μαϊάμι της δυτικής Μάνης.

Θα την βρεις πάντα καθαρή λόγω υπόγειων ρευμάτων και απάνεμη γι’ αυτό είναι ιδανική να την επισκεφτείς μ’ όλη την οικογένεια. Στην ακτή της έχει οργανωμένα και ελεύθερα τμήματα, ενώ υπάρχει μεγάλη ποικιλία από καφέ και εστιατόρια ακριβώς από πάνω της.

Απέχει 7,4 χιλιόμετρα απ’ την Καρδαμύλη και 41 απ’ την Καλαμάτα, είναι ακριβώς μπροστά απ’ τον ομώνυμο οικισμό. Αν έχει παιδιά, μάλλον δε θα ξεκολλήσεις από εκεί!

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις