Ελλάδα

Μανώλης Λιδάκης: Το μεσημέρι του Σαββάτου η κηδεία του στο Ηράκλειο

Η σορός του θα μεταφερθεί στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου (1.3.2025) η κηδεία του σπουδαίου τραγουδιστή Μανώλη Λιδάκη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Τετάρτη (26.1.2025) σε ηλικία 65 ετών. Μάλιστα, ο Μανώλης Λιδάκης θα είχε γενέθλια χθες Παρασκευή. 

Σήμερα η Κρήτη και όσοι αγάπησαν τον σπουδαίο ερμηνευτή θα πουν το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Λιδάκη στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 3:00 μετά το μεσημέρι, ενώ η σορός θα βρίσκεται για το ύστατο χαίρε στη Μητρόπολη μία ώρα νωρίτερα.

Η είδηση του θανάτου του Μανώλη Λιδάκη (Σπυριδάκη) σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, ενώ όλα έδειχναν πως μετά και το τελευταίο χειρουργείο τα όποια προβλήματά του είχαν ξεπεραστεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με το cretalive, τις επόμενες ημέρες, επρόκειτο να πλαισιώσει ερμηνευτικά εκδήλωση στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου με αφορμή την παρουσίαση μυθιστορήματος του συγγραφέα Γιάννη Καλπούζου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ασθενής που «αθωώνει» τον 58χρονο γιατρό στην υπόθεση Μαζωνάκη, η συνεργασία 56χρονης - υπνοθεραπευτή και το στοιχείο που τους «καίει»
Ετοιμάζεται αίτημα αποφυλάκισης μόνο για τον 58χρονο, η στενή συνεργασία και τα κοινά σεμινάρια της γιατρού και του υπνοθεραπευτή - Στο μικροσκόπιο των αρχών τα οικονομικά του ζευγαριού
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατό του
Βιολάντα: Νέα έφεση κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης του ιδιοκτήτη του εργοστασίου
Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου αφέθηκε ελεύθερος στις αρχές Σεπτεμβρίου, έπειτα από απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Τρικάλων για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής του με περιοριστικούς όρους
Το εργοστάσιο της Βιολάντα μετά τη φονική έκρηξη