Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Μανώλης Μαυρομμάτης: Καμία βελτίωση στην υγεία του ένα μήνα μετά τη φωτιά στο σπίτι του

Μανώλης Μαυρομμάτης: Καμία βελτίωση στην υγεία του ένα μήνα μετά τη φωτιά στο σπίτι του
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε μηχανική υποστήριξη παραμένει ο Μανώλης Μαυρομμάτης και δυστυχώς δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης ούτε για την σύζυγό του, ένα μήνα μετά την καταστροφική φωτιά που έστειλε στη ΜΕΘ το ζευγάρι.

Ο Μανώλης Μαυρομάτης και η σύζυγός του Ρένα Βενιέρη, δίνουν τη μεγαλύτερη μάχη στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Αθήνας «Γ. Γεννηματάς» καθώς ακόμα δεν έχουν καταφέρει να συνέλθουν μετά τη μεγάλη φωτιά στο σπίτι τους, στο Κολωνάκι που τους οδήγησε στη ΜΕΘ με βαριά αναπνευστικά προβλήματα και εκτεταμένα εγκαύματα.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, όμως, ο αγαπητός στο πανελλήνιο αθλητικογράφος δεν έχει καταφέρει να βγει από τη μηχανική υποστήριξη, σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr.

Αν και πριν από δύο εβδομάδες είχε φανεί να ανταποκρίνεται στις δοκιμές για αφύπνιση και αποσύνδεση από τον αναπνευστήρα, στην πορεία δεν σημειώθηκε περαιτέρω πρόοδος. Αυτή τη στιγμή παίρνει δικές του αναπνοές, αλλά όχι τόσες ώστε να αυτονομηθεί και να βγει από τη διασωλήνωση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη πιο σοβαρή είναι η κατάσταση της συζύγου του, Ρένας Βενιέρη η οποία από την αρχή της νοσηλείας της έχει πιο βαριά κλινική εικόνα κι οι γιατροί είναι λιγότερο απαισιόδοξοι για την εξέλιξή της υγείας της.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ωστόσο, δεν εγκαταλείπουν τη μάχη, όπως λένε.

Πηγή: iatropedia

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις