Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μανώλης Μαυρομμάτης: Νέα περιπέτεια με την υγεία του καθυστερεί το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Μανώλης Μαυρομμάτης: Νέα περιπέτεια με την υγεία του καθυστερεί το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Μπορεί η κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη από τα εγκαύματα που προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του να έχει βελτιωθεί προέκυψε ωστόσο ένα νέο πρόβλημα.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται «Γ. Γεννηματάς» θα είχε λάβει  εξιτήριο εδώ και μέρες, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr, ένα νέο πρόβλημα υγείας -ανεξάρτητο από αυτά που του προκάλεσε η πυρκαγιά στο σπίτι του στο Κολωνάκι πριν από περίπου 2 μήνες- τον κράτησε στο νοσοκομείο.

Την περασμένη Τρίτη (23/4) κι ενώ οι συγγενείς του αναζητούσαν Κέντρο Αποκατάστασης για να τον μεταφέρουν καθώς ήταν έτοιμος να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο, υπέστη οξεία χολοκυστίτιδα, δηλαδή φλεγμονή στη χοληδόχο κύστη.

Οι θεράποντες γιατροί του  αποφάσισαν να μην τον υποβάλλουν σε χειρουργείο, το οποίο θα μπορούσε να καθυστερήσει την αποκατάστασή του, κι έτσι ανέλαβε το Τμήμα Επεμβατικής Αντινολογίας, το οποίο τον υπέβαλε σε μία πιο ήπια επεμβατική πράξη με τοπική αναισθησία, που λέγεται, διαδερμική χολοκυστοστομία.

Ο ασθενής σήμερα δείχνει σαφή βελτίωση, ενώ εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, μετά το Πάσχα θα καταφέρει τελικά να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις