Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Μάνος Δασκαλάκης: H πρώτη αντίδραση μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου Πάτρα Μάνος Δασκαλάκης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση των αιφνίδιων και ανεξήγητων θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα. Η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της με τον Μάνο Δασκαλάκη και μετά την απολογία της βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη, πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα, μετά την απολογία της 33χρονης ήταν άμεση. Πιο συγκεκριμένα, αφού δεν υπήρξε καμία αιχμή για τον ίδιο στην απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου – γεγονός που φαίνεται να γέμισε ανακούφιση το περιβάλλον του – ο Μάνος μετά την απολογία της Ρούλας, φαίνεται να μιλά με τον δικηγόρο του για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, δηλαδή θα στηρίξει την κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες πληροφορίες για τον Μάνο Δασκαλάκη έρχονται από το περιβάλλον του, καθώς ο 30χρονος – όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 – έχει απομονωθεί και μιλά με πολύ συγκεκριμένα άτομα. Παιδικός του φίλος δήλωσε μάλιστα ότι όλοι είναι σοκαρισμένοι και νιώθουν ότι δεν ξέρουν καθόλου τη Ρούλα, σα να την γνώρισαν σήμερα.

Τέλος, όσον αφορά τις πληροφορίες για πρόσωπο στο περιβάλλον της Ρούλας, που διακινούσε παλαιότερα ναρκωτικών ουσιών, το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Αρχές έχουν βάλει στο κάδρο όχι φιλικό πρόσωπο, αλλά συγγενικό με την ευρεία έννοια της κατηγορουμένης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ANT1

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις