Ελλάδα

Μαρία Καρλάκη: «Δεν θέλω να γίνω θύμα γυναικοκτονίας» – Καταγγέλλει ότι της έκαψαν το αυτοκίνητο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φωτιά πήρε το αυτοκίνητο της τραγουδίστριας, Μαρίας Καρλάκη, ενώ ήταν σταθμευμένο στην πυλωτή της πολυκατοικίας που μένει, με την ίδια να κάνει τη σοκαριστική καταγγελία μέσω social media, γράφοντας ότι δεν θέλει να γίνει το θύμα μίας επόμενης γυναικοκτονίας.

«Δεν είναι τυχαίο ότι στη μέση μίας πυλωτής μόνο ένα αυτοκίνητο, εκείνο της Μαρίας Καρλάκη, ήταν εκείνο που περιλούστηκε με βενζίνη και πήρε φωτιά», τόνισε στην τηλεόραση του MEGA ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Θωμάς Ρουκούνης.

Ο ίδιος σημείωσε για την υπόθεση ότι η πυροσβεστική έχει αναλάβει την προανάκριση και διερευνά τις προσωπικές σχέσεις της τραγουδίστριας, αφού «είναι ένα λυπηρό και εγκληματικό περιστατικό που συμβαίνει συχνά σε ερωτικές αντιδικίες», όπως σχολίασε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας.

Μάλιστα, η ίδια η Μαρία Καρλάκη είχε αναφέρει «εμμονές και βιαιότητα» συγκεκριμένου ατόμου, για αυτό και η προανακριτική διαδικασία εστιάζει στο περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρλάκη:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Karlaki (@karlaki_maria)

«Σήμερα στις 3 τα ξημερώματα μετά ειδοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής να κατέβω κάτω είδα ότι κάποιοι περιέλουσαν το αυτόκινητό μου με βενζίνη και το έκαψαν. Επειδή δεν φιλοδοξώ να είμαι το θύμα μιας επόμενης γυναικοκτονίας ενημέρωσα τις αρχές για τις εμμονές και την βιαιότητα συγκεκριμένου ατόμου από το οποίο οφείλουν να με προστατέψουν . Δεν είναι δυνατόν το 2022 μια γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρόμου και πανικού επειδή αποφάσισε να χωρίσει», έγραψε η Μαρία Καρλάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Μαζωνάκης: Με χειροπέδες στην Ευελπίδων οι δύο γιατροί για τον θάνατο του τραγουδιστή
Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής στη σορό του τραγουδιστή - Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάζουν τις απολογίες τους
Γιατρός
Ανανεώθηκε πριν 28 λεπτά
Άδωνις Γεωργιάδης: Αυστηροποιούνται οι νόμοι στα κέντρα ευζωίας – «Θα φτιάξουμε επιτροπή για να υπάρχει καθαρό θεσμικό πλαίσιο»
Οι ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας για την άμεση σύσταση νομοπαρασκευαστικής επιτροπής που θα ρυθμίζει το άναρχο τοπίο που επικρατεί στα κέντρα ευεξίας και μακροζωίας
Ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος και η Ιωάννα Γάκα 17
Σοκαριστική καταγγελία για το ιατρείο που πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης: «Μου είπαν πως έχω ζουζούνια στο αίμα»
«Μου έβαλε κολάρο στο κεφάλι που συνέδεσαν με ένα λάπτοπ και μου έλεγε ότι μου περνάει ένα πρόγραμμα με ενέργεια», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι τον παρότρυναν να κάνει πλασμαφαίρεση
Σοκαριστική καταγγελία για το ιατρείο που πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης: «Μου είπαν πως έχω ζουζούνια στο αίμα»
10
Σαρωτικοί έλεγχοι της Τροχαίας σε σχολικά λεωφορεία για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών
Οι αρμόδιες Αρχές επικεντρώνονται στην κατάσταση των ελαστικών, την ισχύ του δελτίου ΚΤΕΟ, την ηλικία του οδηγού και του οχήματος, καθώς και στην κατοχή Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας και των απαραίτητων αδειών
Έλεγχοι της Τροχαίας σε σχολικά