Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μαρκόπουλο: «Είμαστε όλοι από πάνω της» λέει στο newsit.gr η μητέρα της 22χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο

Μαρκόπουλο: «Είμαστε όλοι από πάνω της» λέει στο newsit.gr η μητέρα της 22χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο

«Είμαστε όλοι από πάνω της» λέει στο newsit.gr η μητέρα της 22χρονης, που εξακολουθεί και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ μετά το τροχαίο στην λεωφόρο Πόρτο Ράφτη στην περιοχή του Μαρκόπουλου, που είχε τραγικό απολογισμό τον θάνατο του 27χρονου οδηγού του αυτοκινήτου και τον σοβαρό τραυματισμό της συνεπιβάτιδας του.

Η μητέρα της νεαρής κοπέλας που νοσηλεύεται βαρύτατα τραυματισμένη μετά το φριχτό τροχαίο στο Μαρκόπουλο, μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει ότι «είναι όπως χθες, είναι σταθερή η κατάσταση της υγείας της. Οι γιατροί δεν μας έχουνε πει κάτι παραπάνω».

Μέχρι και λίγες ώρες πριν, φίλοι, συγγενείς και άνθρωποι που ευαισθητοποιήθηκαν για την πορεία της υγείας της 22χρονης, μέσα από των μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο, ζητούσαν όσο το δυνατόν περισσότεροι να προσφέρουν αίμα για τη νεαρή κοπέλα. Πλέον η μητέρα της λέει στο newsit.gr ότι «για το αίμα ευτυχώς είμαστε καλυμμένοι τώρα. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.  Είμαστε όλοι από πάνω της».

Το μοιραίο βράδυ της περασμένης Δευτέρας (08.04.2024) το όχημα, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr, κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο. Με απίστευτη δύναμη προσέκρουσε αρχικά σε μία στάση και στη συνέχεια σε δύο κολώνες, σε μία ξύλινη του ΟΤΕ και σε μία τσιμεντένια της ΔΕΗ.

Το θανατηφόρο τροχαίο στοίχισε τη ζωή σε έναν άνδρα μόλις 27 ετών, με τον επόπτη καθαριότητας του δήμου Μαρκοπούλου, Σπύρο Καλανιώτη να μιλάει στο newsit.gr και να αναφέρει ότι ο αδικοχαμένος νεαρός «είχε ξανατρακάρει άλλες δύο φορές και πριν 3 χρόνια, είχε τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά» και να συμπληρώνει «συνέχεια του έλεγα “Νίκο μην τρέχεις” αλλά εκείνος μου έλεγε ότι του αρέσει. Άλλαζε τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις