Ελλάδα

Μάρω Κοντού: Μία νοσοκόμα αντιλήφθηκε το κρυμμένο μαχαίρι του 90χρονου που προσπάθησε να μπει στο δωμάτιο της

Τι λέει ο Μιχάλης Γιαννάκος στο newsit.gr για το σοβαρό περιστατικό στο «Αττικό» - Με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα ο ηλικιωμένος
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία νοσηλεύτρια του «Αττικού» νοσοκομείου, ήταν ο άνθρωπος που ειδοποίησε την ασφάλεια για τον 90χρονο που επιχείρησε να μπει στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού, κρατώντας μαχαίρι.

Ο συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης (24.06.2026) λίγο μετά τις 22:00, στο Αττικό νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύεται η γνωστή ηθοποιός, Μάρω Κοντού. Ο ηλικιωμένος άνδρας υποκρίθηκε τον ξάδερφο της και πέρασε από την πύλη του νοσοκομείου με κατεύθυνση στον θάλαμο όπoυ νοσηλεύεται η ηθοποιός, με σκοπό υποτίθεται να της κάνει παρέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομα με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα το οποίο αναμένεται να εξεταστεί από γιατρούς ψυχιατρικού νοσοκομείου, για τη νέα εκτίμηση της υγείας του.

Ο 90χρονος κατάφερε να μπει στο νοσοκομείο κρατώντας μια γλάστρα στο χέρι και έχοντας θήκη με μαχαίρι στη πίσω τσέπη του παντελονιού του. Η νοσηλεύτρια που έχει βάρδια εκείνη την ώρα, είδε το μαχαίρι που προεξείχε και αμέσως ειδοποίησε την ασφάλεια του νοσοκομείου λέγοντας «ένας άντρας με μαχαίρι είναι έξω από το δωμάτιο της ηθοποιού», σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου

Μπορεί το περιστατικό να έληξε με αίσιο τέλος, θα μπορούσε όμως να καταλήξει με τον πιο τραγικό τρόπο αν η νοσοκόμα δεν εντόπιζε τον ηλικιωμένο με το μαχαίρι.

«Χθες, στις 10 το βράδυ, ένας άνδρας βρίσκονταν έξω από την καρδιολογική κλινική. Κρατούσε μία μικρή κασετίνα και από την πίσω τσέπη του εξείχε μία θήκη μαχαιριού. Περιφερόταν στον χώρο και έγινε αντιληπτός από μία νοσηλεύτρια της κλινικής. Εκείνη τον ρώτησε τι ήθελε εκεί. Ο ίδιος έδινε διαφορετικές απαντήσεις, λέγοντας αρχικά ότι ήταν συγγενής και στη συνέχεια ότι ήθελε να δει την κυρία Κοντού. Η νοσηλεύτρια, όμως, είχε δει τη θήκη του μαχαιριού και ειδοποίησε αμέσως την ασφάλεια του νοσοκομείου.

Οι φύλακες ενημέρωσαν την Αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και τον συνέλαβε. Προφανώς, αν είχε καταφέρει να μπει μέσα με το μαχαίρι, ειδικά αν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα ψυχικής υγείας, θα μπορούσε να είχε συμβεί ένα τραγικό περιστατικό», αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννάκος στο newsit.gr. 

Αμέσως ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία, με αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο και να προχωρούν στη σύλληψη του 90χρονου. Οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού και τα κίνητρα του ηλικιωμένου άνδρα. 

Η γνωστή ηθοποιός συνεχίζει να νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου και όπως αναφέρει το ιατρικό προσωπικό είναι η χαρά του δωματίου με την ίδια να μιλάει λέγοντας ιστορίες από το παρελθόν.

Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός από την πρώτη στιγμή δεν επιθυμούσε να μπει σε μονόκλινο άλλα σε κλίνη με άλλους ασθενείς. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O «χάρτης» των ναρκωτικών στην Ελλάδα: Κυριαρχούν κοκαΐνη και κάνναβη – Το νέο «modus operandi» για τα κυκλώματα
Ανησυχία στις αρχές για τις νέες μορφές ναρκωτικών που κυκλοφορούν στην αγορά μετά τον εντοπισμό βουτύρου με THC - Πώς αλλάζει το «παιχνίδι» η ροζ κοκαΐνη και η κεταμίνη
Addict young man have meeting with dealer at night to buy dose of white powder cocaine.
Σκληρό μήνυμα ΗΠΑ σε Τεχεράνη για τα Στενά του Ορμούζ: «Όχι συμφωνία με οποιοδήποτε τίμημα»
Βλέπουν «απόλυτο χάος» αν επιβληθούν διόδια - Ανεστάλη η εφαρμογή του σχεδίου επείγουσας απομάκρυνσης πλοίων και χιλιάδων ναυτικών από τα Στενά του Ορμούζ μετά την επίθεση σε φορτηγό πλοίο
Τα Στενά του Ορμούζ
Λάρισα: Καρέ – καρέ η ομηρία της γυναίκας από τον 50χρονο πρώην της που την απειλούσε με τσεκούρι και μπιτόνι βενζίνης και το μετέδιδε live
Σοκαριστικό είναι το βίντεο που μετέδιδε live ο 50χρονος - Ύστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, ο άνδρας πείστηκε τελικά να παραδοθεί
Η γυναίκα που ήταν όμηρος του πρώην συζύγου της στη Λάρισα