Ελλάδα

Μαρούσι: Δέντρο ξεριζώθηκε και καταπλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα εξαιτίας των ισχυρών ανέμων

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που «μαστιγώνουν» πολλές περιοχές της Ελλάδας, από τις θάλασσες του Αιγαίου μέχρι και το κέντρο της Αθήνας, κάτοικοι που μετακινούνται στους δρόμους πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ατυχημάτων. Ήδη ένα περιστατικό συνέβη στο Μαρούσι με πτώση δέντρου από τους δυνατούς ανέμους.

Συγκεκριμένα, δέντρο που βρισκόταν σε ένα χωράφι δίπλα από σημείο πάρκινγκ στο Μαρούσι δεν άντεξε τους ισχυρούς ανέμους και καταπλάκωσε δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν παρκαρισμένα δίπλα του.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Διονύσου στο Μαρούσι και από τύχη δεν βρισκόταν κάποιος άνθρωπος στο σημείο και δεν υπήρξε τραυματισμός.

αυτοκίνητο

αυτοκίνητο

Οι θυελλώδεις άνεμοι θα συνεχίσουν να υφίστανται μέχρι το τέλος της ημέρας αλλά και μέχρι αύριο το βράδυ όποτε θα αρχίσουν να εξασθενούν, χωρίς όμως να σταματήσουν εντελώς. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βριλήσσια: «Του έδινε κλωτσιές στο νεφρό και μία μπουνιά στο μάτι» – Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου
Ο έφηβος κινδυνεύει να χάσει το νεφρό του - Η αστυνομία συνέλαβε τον ανήλικο δράστη και τη μητέρα του, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα
Φωτογραφία iStock
Ολονύχτια μάχη με τη φλόγες στην περιοχή Χώνος Λασιθίου: Νέα 112 για εκκένωση προς Ξερόκαμπο και Παλαίκαστρο - Βίντεο
Στο σημείο όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά επιχειρούν πλέον 95 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων της 3ης και 19ης ΕΜΟΔΕ και 34 οχήματα
Φωτιά στον Χώνο Λασιθίου
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες