Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαρούσι: «Είχε πάει να κάνει παρέα στην 17χρονη, που είχε στεναχώριες» λέει στο newsit.gr συγγενής της 22χρονης

Μαρούσι: «Είχε πάει να κάνει παρέα στην 17χρονη, που είχε στεναχώριες» λέει στο newsit.gr συγγενής της 22χρονης

«Αγαπούσε και σεβόταν όλο τον κόσμο» λέει στο newsit.gr συγγενής της 22χρονης που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, το απόγευμα της Κυριακής (11.12.2022), από την 17χρονη φίλη της στο Μαρούσι

Συγκλονισμένη λέει στο newsit.gr ότι δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό της 22χρονης, σημειώνοντας ότι την 17χρονη την είχε γνωρίσει από μια παρέα στο πανεπιστήμιο. Θύμα και δράστις είχαν στενές φιλικές σχέσεις και το απόγευμα της Κυριακής (11.12.2022) οι δύο κοπέλες βρίσκονταν στο σπίτι της 17χρονης στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Μαρούσι. 

«Δεν γνωρίζω ακόμα πολλά, ο πατέρας της έχει πάει για να γίνει η νεκροψία, η μητέρα της τρέχει για τα διαδικαστικά. Το κορίτσι μας ήταν 22 χρόνων, τελείωνε τη γερμανική φιλολογία στο πανεπιστήμιο της Αθήνας. Φέτος ήταν στο τελευταίο της έτος, ήταν μια γλυκιά κοπέλα που αγαπούσε και σεβόταν όλο τον κόσμο κι είχε πάει να κάνει παρέα στη φίλη της που είχε στεναχώριες και προβλήματα» αναφέρει στο newsit.gr.

Μιλώντας για την 17χρονη δράστιδα, σημειώνει ότι η 22χρονη «δεν τη ήξερε πολύ καιρό. Τη γνώρισε από παρέα του πανεπιστημίου».

Η 22χρονη έχει έναν αδελφό 16 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να λαμβάνει αγωγή, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.  

Αναστασία Σταματοπούλου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις