Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαρούσι: Ομάδα 30 ατόμων με καδρόνια επιτέθηκε σε ανήλικο κοντά στον ΗΣΑΠ

Μαρούσι: Ομάδα 30 ατόμων με καδρόνια επιτέθηκε σε ανήλικο κοντά στον ΗΣΑΠ

Συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/2) κάτω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι. Μια ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκαν σε ανήλικο, με τις Αρχές να σπεύδουν άμεσα στο σημείο. 

Μέχρι στιγμής -όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1- δεν έχει γίνει γνωστό αν προηγήθηκε κάτι της επίθεσης και αν το περιστατικό σχετίζεται με οπαδική βία. Μαρτυρίες πάντως αναφέρουν ότι η ομάδα – περίπου 30 ατόμων – που επιτέθηκε στον ανήλικο κάτω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι ήταν οπλισμένη με καδρόνια και ρόπαλα…

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΔΙΑΣ και των ΟΠΚΕ, που προχώρησαν σε 6 προσαγωγές. Ωστόσο, όλοι οι προσαχθέντες – σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 – αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα πάντως με την ΕΡΤ το περιστατικό στον ηλεκτρικό στο Μαρούσι αφορά δύο νεαρούς και η ομάδα αποτελούνταν από 15 άτομα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι νεαροί δέχθηκαν απειλές για τη ζωή τους, ενώ ο ένας εξ αυτών κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία πριν να είναι πολύ αργά. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο και προχώρησαν σε έξι προσαγωγές.

Με πληροφορίες από ANT1 και ΕΡΤ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις