Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρούσι: Συνελήφθησαν δυο ανήλικοι για ληστείες σε βάρος συνομιλήκων τους – Απείλησαν και με μαχαίρι

Μαρούσι: Συνελήφθησαν δυο ανήλικοι για ληστείες σε βάρος συνομιλήκων τους – Απείλησαν και με μαχαίρι

Στο Μαρούσι συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας (14.8.2023) από αστυνομικούς Ομάδα ΔΙΑΣ δυο ανήλικοι, 15 και 16 ετών, κατηγορούμενοι για ληστείες και απόπειρα ληστείας σε βάρος συνομιλήκων τους, ενώ στη μια απ’ αυτές τις περιπτώσεις έβγαλαν και μαχαίρι.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι πλησίασαν δυο ανηλίκους στο Μαρούσι, εκ των οποίων ο ένας αντιλήφθηκε τις προθέσεις τους και τράπηκε σε φυγή. Ο άλλος έμεινε στη σημείο και οι νεαροί δράστες με την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το τσαντάκι του. Το θύμα όμως, προέβαλλε αντίσταση και κατάφερε να τους ξεφύγει.

Κατά την προσπάθεια του δεύτερου ανήλικου να διαφύγει οι κατηγορούμενοι, τον χτύπησαν στο πρόσωπο.

Λίγο αργότερα οι κατηγορούμενοι μαζί με άλλους δύο συνεργούς τους προσέγγισαν στο Μαρούσι μια παρέα ανηλίκων, που βρισκόταν σε κοντινό σημείο και με χρήση σωματικής βίας και απειλές απέσπασαν το τσαντάκι του ενός.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν άμεσα στο σημείο κατάφεραν να εντοπίσουν τους κατηγορουμένους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των παραπάνω αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις