Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαρούσι: Το νερό «έπνιξε» δεκάδες αυτοκίνητα – Νέες εικόνες από το πάρκινγκ που βούλιαξε στη λάσπη [pics]

Μαρούσι: Το νερό «έπνιξε» δεκάδες αυτοκίνητα – Νέες εικόνες από το πάρκινγκ που βούλιαξε στη λάσπη [pics]

Τα νερά από την ξαφνική νεροποντή υποχώρησαν και αποκάλυψαν νέες εικόνες καταστροφής. Δείτε τις καινούργιες φωτογραφίες από το πάρκινγκ στο Μαρούσι.

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε η νεροποντή που έπληξε νωρίτερα περιοχές των βορείων προαστίων, κυρίως στο Μαρούσι και την Κηφισιά. Η πυροσβεστική δέχτηκε εκατοντάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς από σπίτια και αυτοκίνητα.

Βούλιαξαν τα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ

Πολλά αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές όταν πλημμύρισε χώρος στάθμευσης στο Μαρούσι, πίσω από το Ιατρικό Κέντρο. Λίγα λεπτά καταρρακτώδους βροχής ήταν αρκετά για να προκαλέσουν τεράστια ζημιά.

Τα αυτοκίνητα βούλιαξαν κυριολεκτικά μέσα στο πάρκινγκ. Το νερό κάλυψε τα πάντα ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα. Λίγες ώρες αργότερα η λάσπη υποχώρησε αποκαλύπτοντας νέες εικόνες καταστροφής.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες από το πάρκινγκ στο Μαρούσι

Πάνω από 200 οι κλήσεις στην Πυροσβεστική

Ξεπέρασαν τις 200 Οι κλήσεις στην Πυροσβεστική, από περιοχές των βορείων προαστίων, για παροχή βοήθειας σε πολίτες και αντλήσεις υδάτων ξεπέρασαν τις 200. Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε δρόμους του Αμαρουσίου που είχαν κλείσει, καθώς και στη γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και τον παράδρομο της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος», στη Νέα Ερυθραία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις