Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μαρτυρία σοκ για κορονοϊό: Όλα περνάνε από το μυαλό σου μέσα στο νοσοκομείο (video)

Μαρτυρία σοκ για κορονοϊό: Όλα περνάνε από το μυαλό σου μέσα στο νοσοκομείο (video)

Στο MEGA και στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Ζήσης Ρασουνισλής, που ο ίδιος και ο γιος του νόσησαν από Covid19.

Περιγράφοντας το πώς βίωσε η οικογένειά του την ασθένεια ο κ. Ρασουνισλής τονίζει: “Πριν δύο εβδομάδες ήρθα σε επαφή με θετικό στον ιό άτομο. Μας ειδοποίησε. Από το Σάββατο το βράδυ ξεκίνησαν τα συμπτώματα. Έκανα υψηλό πυρετό. Την Κυριακή επισκέφθηκα το νοσοκομείο και με ενημέρωσαν ότι ήμουν σε αρχή πνευμονίας και έπρεπε να νοσηλευτώ. Το τεστ του κορονοϊού βγήκε θετικό την Τρίτη”, εξήγησε.

“Τα πρώτα δυο βράδια ήταν δύσκολα, πέρα από τον πυρετό πονούσε όλο το σώμα μου. Μετά από δύο ημέρες άρχισαν να φεύγουν τα συμπτώματα λόγω της αντιβίωσης και κάθε μέρα πήγαινα και καλύτερα. Σήμερα είμαι σχεδόν στο τέλος, κάθε μέρα νιώθω πιο δυνατός και θέλω να πιστεύω ότι είμαστε στο τέλος. Και ο γιος μου βγήκε θετικός, έμεινε σπίτι με πυρετό για δυο τρεις μέρες και μετά είχε κάποιο βήχα. Και αυτός είναι στο τέλος τώρα”, πρόσθεσε ο Ζήσης Ρασουνισλής.

“Στο Μποδοσάκειο έχουν κάνει μια φοβερή πτέρυγα, όπου όλα δουλεύουν στην εντέλεια. Τηρούσαν όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας. Μόνο τα μάτια τους μπορούσα να δω, αλλά τους ένιωθα δίπλα μου όλη την ώρα και μου έδιναν κουράγιο”, συνέχισε ο κ. Ρασουνισλής.

“Έχεις να διαχειριστείς το άγχος της πνευμονίας, το άγχος τι γίνεται στο σπίτι, όλα περνάνε από το μυαλό σου. Απαγορεύεται να μπει κάποιος στο νοσοκομείο. Δεν έρχεσαι σε επαφή με κανέναν”, κατέληξε ο ίδιος, περιγράφοντας την εμπειρία του.

Παρακολουθήστε τη συγκλονιστική μαρτυρία για τον κορονοϊό στον Νίκο Ευαγγελάτο: 

 

πηγή: MEGA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις