Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαθήματα… γλεντιού από τον Ηλία Ψινάκη και τους λαμπερούς καλεσμένους του – video

Μαθήματα… γλεντιού από τον Ηλία Ψινάκη και τους λαμπερούς καλεσμένους του – video

Και ποιοι δεν βρέθηκαν στο πάρτι που έκανε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης με αφορμή την ονομαστική του γιορτή. “Έλαμψε” η Μύκονος από τα λαμπερά ονόματα που του ευχήθηκαν.

Σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου συγκεντρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (21.07.2018) οι καλεσμένοι δημάρχου Μαραθώνα. Και όπως έγραψε ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το πάρτι του «με μερικά από τα αγαπημένα μου δημαρχόπουλα από την Μυκονο, Άνδρο, Κρήτη και την παλιά καλή μου φίλη Βίκυ Λέανδρος που δείξαμε στους ξένους διπλωμάτες και καλεσμένους μας πως γλεντάμε στην Ελλάδα».

https://www.instagram.com/p/BlfzGwXANno/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Blf3gkBhWrb/?utm_source=ig_web_copy_link

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών στη γιορτή του Ηλία Ψινάκη ήταν οι Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Αντώνης Ρέμος, ο Νίκος Βέρτης, η Βίκυ Λέανδρος, ο Γ. Μελισσανίδης, η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Ασπασία Λεβέντη, η κόρη του προέδρου της Κύπρου Έλσα Αναστασιάδη.

Τον δήμαρχο Μαραθώνα τίμησαν επίσης οι δήμαρχοι της Αμφικτυονίας, οι πρέσβεις της Γεωργίας και της Αυστρίας, εφοπλιστές, επιχειρηματίες, Κινέζοι επενδυτές, ενώ υπουργός και τραπεζίτες από το Μεξικό του έκαναν έκπληξη με μια μεξικάνικη ορχήστρα!

Δείτε φωτογραφίες από το γλέντι

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις