Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μαθητική παρέλαση Αθήνα – 28 Οκτωβρίου 2018: Καιρός και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

μαθητική παρέλαση Αθήνα

Η μαθητική παρέλαση 28 Οκτωβρίου 2018 σε Αθήνα και Πειραιά, φέρνει και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Δείτε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί.

Μαθητική παρέλαση 2018 σε Αθήνα και Πειραιά – Μαθητική παρέλαση Αθήνα και όσα πρέπει να γνωρίζετε. Εκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την αστυνομία, την Κυριακή, και σε όλους τους δήμους της Αττικής, για την παρέλαση 28 Οκτωβρίου. Ειδικότερα, την 28η Οκτωβρίου, στους Δήμους Αθηναίων και Πειραιά, για την παρέλαση, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί νωρίτερα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, στις εξής οδούς και λεωφόρους:

Δήμος Αθηναίων (κεντρική παρέλαση), από τις 09:00 μέχρι να ολοκληρωθεί η μαθητική παρέλαση: Λ. Βασ. Αμαλίας, και Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος τους και στις καθέτους αυτών μέχρι την πρώτη παράλληλο. Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.

Δήμος Αθηναίων (Δοξολογία στον Καθεδρικό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών), από τις 06:00 μέχρι να ολοκληρωθεί η μαθητική παρέλαση: Μητροπόλεως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό. Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Δήμος Πειραιά, από τις 06:00 μέχρι τις 14:00: 34ου Πεζικού Συντάγματος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελ. Βενιζέλου. Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας. Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Γρηγ. Λαμπράκη.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά της ΕΜΥ για το τι καιρό θα κάνει στις παρελάσεις (μαθητικές παρελάσεις και στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη), στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ο καιρός αναμένεται να είναι αίθριος. Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός την ημέρας την 28η Οκτωβρίου, εθνικής επετείου του «ΟΧΙ» σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Λίγες βροχές μόνο αναμένονται αρχικά στα δυτικά και από το μεσημέρι στα βόρεια της χώρας οι οποίες θα έχουν τοπικό χαρακτήρα.

Δείτε την πρόβλεψη καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου για σήμερα – Τι καιρό θα κάνει αύριο στην παρέλαση

Μαθητική παρέλαση Αθήνα – Με τι καιρό θα γίνει η μαθητική παρέλαση

Μαητική παρέλαση την Κυριακή 28,Οκτωβρίου, και ο καιρός θα μας… δυσκολέψει. Στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και από το μεσημέρι στα βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες παροδικά αυξημένες νεφώσεις με την ορατότητα να είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή.

28 Οκτωβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη – Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου. Οι ομιλίες και οι εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τις 28 Οκτωβρίου, που θα πραγματοποιηθούν και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα και επισημότητα, ανάλογη της σημασίας των επετείων αυτών με τη συμμετοχή σπουδαστών, μαθητών και συλλόγων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής: Γενικό σημαιοστολισμό στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης έως και τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου και φωταγώγηση σε ολόκληρη τη Μητροπολιτική Ενότητα κατά τις βραδινές ώρες στις 27 και 28 Οκτωβρίου, καθώς επίσης και μετάδοση πανηγυρικών προγραμμάτων από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις