Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μάτι: Τις φωνές απόγνωσης των πυροπαθών άκουσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Μία φράση του τα λέει όλα!

Μάτι: Τις φωνές απόγνωσης των πυροπαθών άκουσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Μία φράση του τα λέει όλα!
Eurokinissi

Το μαρτυρικό Μάτι Αττικής επισκέφτηκε νωρίς το απόγευμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Αργότερα μετέβη στη Βουλή όπου μετέφερε τις εντυπώσεις του εντελώς λακωνικά.

Μετά την επίσκεψή του στο Νέο Βουτζά και τη Ραφήνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Μάτι. Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με κατοίκους του οικισμού και άκουσε τις μαρτυρίες τους για το καταστροφικό πέρασμα της πυρκαγιάς.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας απέκτησε προσωπική αντίληψη για την έκταση και τα αίτια της θεομηνίας που αφάνισε το Μάτι και δεκάδες ανθρώπινες ζωές.

Εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους πληγέντες, κάτι που έκανε και κατά την προηγούμενη επίσκεψή του, ενώ χθες μετέβη στο ΕΚΑΒ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύριο οι προτάσεις της ΝΔ για την ανακούφιση των πληγέντων

Πολιτικά έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας την πολιτική αντιπαράθεση, ενώ ακόμη διαρκεί το τριήμερο εθνικό πένθος.

Ήδη από χθες είχε σύσκεψη με αρμόδιους τομεάρχες και ειδικούς στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ενώ αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινώσει τα συμπεράσματα της ΝΔ και τις προτάσεις της για την ανακούφιση των πληγέντων και την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος.

Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Η ατάκα Μητσοτάκη για τα καμένα

Μετά την επίσκεψή του στον αποτεφρωμένο οικισμό του Ματιού ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε το απόγευμα στη Βουλή. Εκεί ερωτηθείς για τις εντυπώσεις του από την τραγική περιοχή, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε επί λέξει:

“Δεν αντέχεται να το βλέπεις…”!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις