Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Με κορονοϊό ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης – «Τελικά δεν την γλίτωσα»

Με κορονοϊό ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης – «Τελικά δεν την γλίτωσα»

Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Το έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στο facebook. Όπως είπε παρότι τηρούσε τα μέτρα κατά γράμμα, ο κορονοϊό βρήκε τρόπο και τον… τσάκωσε. 

Δείτε όλη την ανάρτηση: 

«Τελικά δεν την γλίτωσα. Παρόλη την προσοχή και τα μέτρα προφύλαξης που εδώ και μήνες τηρώ με επιμέλεια, τελικά ο κορονοϊός βρήκε τρόπο και με “τσάκωσε”. Σε ένα από τα συχνά τεστ που κάνω, εχθές διαγνώστηκα με covid-19. Το καλό είναι ότι τα “ιικά φορτία” είναι μικρά και συνεπώς η ασθένεια είναι, τουλάχιστον μέχρι τώρα, αρκετά ήπια.
Εξυπακούεται ότι είμαι ήδη από εχθές σε καραντίνα 14 ημερών, ώστε να προστατεύσω κάθε συμπολίτη μου από τη μετάδοση του ιού, όπως εξάλλου προβλέπουν και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Φροντίζω ήδη, με τη βοήθεια των συνεργατών μου και τη χρήση της τεχνολογίας, να μην μείνει πίσω καμία από τις υποθέσεις του Δήμου, με μοναδική ίσως εξαίρεση τα ραντεβού μου που θα αναβληθούν (ή θα γίνουν μέσω τηλε-διάσκεψης).
Ζητάω την κατανόηση και την υπομονή σας, αν αυτές τις ημέρες δεν μπορέσω να ανταποκριθώ σε ορισμένα από τα πολλά μηνύματα που μου στέλνετε καθημερινά για διάφορα ζητήματα της πόλης μας. Τηρώ όλες τις οδηγίες των γιατρών και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!» 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις