Ελλάδα

Μεγάλη φωτιά στο Skyfall στο Καλλιμάρμαρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής (29.04.2022) στο νυκτερινό κέντρο Skyfall στο κέντρο της Αθήνας. Χάρη σε μεγάλη προσπάθεια της Πυροσβεστικής έσβησε λίγο μετά τις 14:00. 

Το μπαρ εστιατόριο που βρίσκεται δίπλα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και συγκεκριμένα στην οδό Μάρκου Μουσούρου 1 παραδόθηκε στις φλόγες, με τη φωτιά να καταστρέφει τα πάντα.  

Στο σημείο έσπευσαν 25 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ μέσα στο κατάστημα την ώρα της πυρκαγιάς δεν βρίσκονταν κανείς.

Τραγική ειρωνία το γεγονός πως το Skyfall επρόκειτο να ανοίξει για το καλοκαίρι, αύριο Σάββατο (30.04.2022)! 

Δείτε την μεγάλη φωτιά

Εξαιτίας της προσπάθειας κατάσβεσης, διακόπηκε για ώρα η κυκλοφορία στην άνοδο της Αρδηττού και στην οδοό Μάρκου Μουσούρου. 

Η φωτιά έσβησε λίγο μετά τις 14:00 ύστερα από τιτάνια προσπάθεια των πυροσβεστών. 

skyfall pyrosvestiki

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ενεργοποίηση της υπηρεσίας Copernicus για τη φωτιά στην Βοιωτία - Άμεση χαρτογράφηση των περιοχών που επλήγησαν
Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία Copernicus/Emergency Management Service – Mapping της ΕΕ για την άμεση χαρτογράφηση περιοχών του Δήμου Θηβαίων και Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας που επλήγησαν από δασικές πυρκαγιές
Φωτιά στην Βοιωτία: Ενεργοποίηση της υπηρεσίας Copernicus  – Άμεση χαρτογράφηση των περιοχών