Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Το μεγάλο μυστικό της Ζωής Λάσκαρη

Το μεγάλο μυστικό της Ζωής Λάσκαρη

Δεν ήταν μόνο σταρ, ντίβα ή όπως αλλιώς θέλει κανείς να τη χαρακτηρίσει. Η Ζωή Λάσκαρη ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Ένα μυστικό της που έρχεται στο φως, το επιβεβαιώνει ξανά.

Όταν το απόγευμα της 18ης Αυγούστου, όταν έγινε γνωστό πως πέθανε η Ζωή Λάσκαρη, ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος, αποχαιρετούσε τη «γυναίκα που με μεγάλωσε», λίγοι φαντάστηκαν το λόγο.

Το αποκαλύπτει η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη, μιλώντας τη Δευτέρα (21.08.2107) στην εφημερίδα Espresso. Το μεγάλο μυστικό της Ζωής Λάσκαρη.

«Ο Νικόλας ήταν και “παιδί” της! Τον πρωτοείδε ηλικία 2 χρόνων να τραγουδά σε μια εκπομπή στο “Αν θυμηθείς στο όνειρό μου” και αμέσως επικοινώνησε μαζί μας για να μας ανακοινώσει πως επιθυμούσε να συμβάλει οικονομικά στο μεγάλωμά του.

Από εκείνη την ημέρα, λοιπόν, και για πολλά χρόνια μετά η Ζωή Λάσκαρη κατέθετε χρήματα, με τη συμφωνία αυτό να μη δημοσιοποιηθεί ποτέ. Όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σωπάσω», λέει η Μαίρη Μπάρκουλη.

Η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη λέει πως είχε καταλάβει πως κάτι κακό θα συνέβαινε εξαιτίας ενός ονείρου που είχε δει. «Το βράδυ της Πέμπτης είδα στον ύπνο μου τον Ανδρέα. Κρατούσε ένα κρυστάλλινο μπολ και μου ζήτησε να το γεμίσω με ρόδια. Ύστερα ξάπλωσε στο πάτωμα, που ήταν όμως γεμάτο νερό.

“Σήκω, γλυκέ μου, να πέσεις στο κρεββάτι. Θα γίνεις μούσκεμα” του είπα κι εκείνος μου απάντησε πως αυτά τα νερά δεν ήταν δικά του. Το μεσημέρι της επόμενης έμαθα για τον θάνατό της και κατάλαβα πως τα νερά ήταν τα δάκρυά μας».

Όπως λέει, η Ζωή Λάσκαρη και ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν «υπέροχοι φίλοι. Ποτέ δεν βγήκε να πει κακή κουβέντα για εκείνον, όπως συνέβη με άλλες συναδέλφους του».

Όταν πριν από σχεδόν ένα χρόνο, ήταν 23 Αυγούστου 2016, ο Ανδρέας Μπάρκουλης έφευγε από τη ζωή, εκείνη τον είχε αποχαιρετίσει ένα συγκινητικό post και μια φωτογραφία τους από ταινία στην οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις