Ελλάδα

Μέγαρα: Διασωληνωμένο ένα 4χρονο αγόρι μετά από ξυλοδαρμό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκ στα Μέγαρα από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 4χρονου αγοριού το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην εντατική.

Το 4χρονο αγοράκι από τα Μέγαρα μεταφέρθηκε αρχικά στο Θριάσιο Νοσοκομείο με σοβαρά χτυπήματα από ξυλοδαρμό με την μητέρα του να καταγγέλλει πως το χτύπησε άσχημα ο σύντροφός της.

Στη συνέχεια το 4χρονο αγορά μεταφέρθηκε διασωλημένο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα. 

«Το παιδί είναι πολύ άσχημα χτυπημένο και βρίσκεται διασωληνωμένο στο «Αγλαΐα Κυριακού», λέει στο newsit.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος και συμπληρώνει πως «το τελευταίο καιρό είχε πάει πάλι χτυπημένο σε νοσοκομείο».

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη σε οικισμό ρομά στην περιοχή Βλυχός στα Μέγαρα. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο σπίτι του αγνοούμενου ενοικιαστή στα Χανιά
Οι αστυνομικοί πήραν στα εργαστήρια ακόμη και τη σφουγγαρίστρα του ενοικιαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έγινε προσπάθεια καθαρισμού και αλλοίωσης στοιχείων
Η 45χρονη Σταυρούλα Λεβεντάκη και ο ενοικιαστής της στα Χανιά
Βρέθηκε «κρυφή» πόρτα από συρματόπλεγμα δίπλα στο σπίτι της διπλής δολοφονίας στο Αίγιο - Το σενάριο για «θαμμένα» στοιχεία
Η συγκεκριμένη πόρτα που βρέθηκε, ενώνει το σπίτι του διπλού φονικού με τον γειτονικό φούρνο ο οποίος ανήκει στον θείο της 54χρονης Μαρίας που ζει στο εξωτερικό
Το σπίτι στο Αίγιο, όπου βρέθηκαν νεκροί η 54χρονη κι ο 26χρονος γιος της
7