Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μέγαρα: «Το σήκωσε ψηλά και το πέταξε με δύναμη στο πάτωμα» – Τι λένε στο newsit.gr η μητέρα και ο πατέρας του 4χρονου

«Το παιδί μου είναι σε κώμα. Μας κακοποιούσε και εμένα και τα παιδιά μου», λέει στο newsit.gr η μητέρα του τετράχρονου από τα Μέγαρα, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ διασωληνωμένο, ύστερα από την άγρια κακοποίησή του από τον σύντροφό της. 

Η μητέρα του τετράχρονου από τα Μέγαρα, που έχει βαριές καρανοκεφαλικές κακώσεις, μιλάει στο newsit.gr και περιγράφει την κακοποίηση που δεχόταν εκείνη και τα παιδιά της, αλλά και το πώς ο τετράχρονος κατέληξε διασωληνωμένος στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

«Με κακοποιούσε και εμένα και όλα μου τα παιδιά. Μας σκότωνε στο ξύλο, πετούσε πάνω μας ό,τι έβρισκε μπροστά του. Ζητάω Δικαιοσύνη, να λιώσει μέσα στη φυλακή. Το παιδί μου το έχει ξαναχτυπήσει και του έχω κάνει μήνυση στη Λαμία. Του έριχνε κλωτσιές στα πόδια.

Το σήκωσε ψηλά και το πέταξε με δύναμη στο πάτωμα. Του έκανε αιμάτωμα στο κεφάλι, πήρα το παιδί μου και το πήγα στο νοσοκομείο Μεγάρων. Ήρθαμε με συνοδεία αστυνομίας εδώ στο νοσοκομείο Παίδων. Το παιδί μου είναι χάλια, είναι σε κώμα. Οι γιατροί μου είπαν να μην έχω ελπίδες», δήλωσε στο newsit.gr η μητέρα του 4χρονου αγοριού.

Όσο για το πού κρύβεται ο σύντροφός της, η μητέρα ξεκαθαρίζει πως έχει βρει «καταφύγιο» σε κάποιο σπίτι στα Μέγαρα.

Γύρω στις 4 στο μεσημέρι έφτασε από τον Βόλο ο πατέρας των παιδιών, ο οποίος ενημερώθηκε το πρωί της Πέμπτης (11.01.24) πώς ο τετράχρονος γιος του βρίσκεται διασωληνωμένος.

Ο πατέρας του τετράχρονου δηλώνει στο newsit.gr πως δεν γνώριζε τίποτα για την συστηματική κακοποίηση, που δέχονταν τα παιδιά τους το τελευταίο διάστημα.

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο γιος μου είναι στο νοσοκομείο σοβαρά. Δεν γνώριζα ότι τα παιδιά μου τα κακοποιούσε αυτός ο άνθρωπος, αν το ήξερα, δεν θα τα είχα αφήσει εκεί. Καλύτερα να τον πιάσει η αστυνομία, παρά να τον πιάσω εγώ στα χέρια μου».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις