Ελλάδα

Μειώσεις φορολογικών συντελεστών, αντικειμενικών αξιών και ΕΝΦΙΑ υπόσχεται ο Χαρδούβελης

Τον Δεκέμβριο η συζήτηση για το ελληνικό χρέος αποκαλύπτει ο Γ. Χαρδούβελης, τάζοντας επίσης φορολογικές μειώσεις, γρηγορότερη μείωση αντικειμενικών αξιών και ΕΝΦΙΑ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Τώρα γυρίζουμε σελίδα” είναι ο τίτλος συνέντευξης του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη που φιλοξενεί σήμερα η οικονομική εφημερίδα Ημερησία.

ανοίγει ο δρόμος για τη μείωση των φορολογικών συντελεστών από τις αρχές του νέου έτους και για μείωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, με θετικές επιπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ

Σε αυτήν ο κ.Χαρδούβελης επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι μετά το Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου 2014 αρχίζει η επί της ουσίας συζήτηση με εταίρους και δανειστές αναφορικά με την περαιτέρω διευθέτηση του ελληνικού χρέους, την προληπτική πιστωτική γραμμή και την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο.

Ακόμη, ότι ανοίγει ο δρόμος για τη μείωση των φορολογικών συντελεστών από τις αρχές του νέου έτους και ότι επισπεύδεται η μείωση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, με θετικές επιπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ.

ως μόνη αβεβαιότητα προβάλει ο κίνδυνος να εισέλθει η χώρα σε πολιτικές περιπέτειες

Σύμφωνα με τον υπουργό οικονομικών, ως μόνη αβεβαιότητα προβάλει ο κίνδυνος να εισέλθει η χώρα σε πολιτικές περιπέτειες, καθώς και ότι είναι απαραίτητη η συναίνεση για να εξασφαλιστούν όσα έχουν επιτευχθεί έως τώρα και να αρχίσει η αναπτυξιακή διαδικασία.

Τέλος, ο κ.Χαρδούβελης εκφράζει την αισιοδοξία του για νέες αναβαθμίσεις της οικονομίας από τους οίκους αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Μαχαιριές στην καρδιά είχαν μητέρα και γιος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση των θυμάτων
Στη σορό της 54χρονης εντοπίστηκαν συνολικά 43 μαχαιριές, ενώ στο σώμα του 26χρονου διαπιστώθηκε τραύμα από όπλο τύπου φλόμπερ στον κρόταφο και πέντε μαχαιριές
Τα δυο θύματα της δολοφονίας στο Αίγιο
Η στιγμή που νεαρός εισβάλλει σε σπίτι ηλικιωμένης στο Μενίδι προσποιούμενος τεχνικό ρεύματος και ψάχνει για χρήματα
Ο νεαρός φαίνεται να κινείται από δωμάτιο σε δωμάτιο, ανοίγει πόρτες και εξερευνά τους χώρους του σπιτιού, ενώ η ηλικιωμένη τον καθοδηγεί χωρίς να γνωρίζει ότι ο τεχνικός «μαϊμού» ψάχνει χρήματα και τιμαλφή
Μενίδι
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Την αποφυλάκισή του θα ζητήσει ο 65χρονος Ιταλός – «Η Μαρία σκότωσε τον Ολύμπιο και μετά αυτοτραυματίστηκε»
Στις επόμενες 10 μέρες, οι συνήγοροι υπεράσπισης του Ιταλού θα ζητήσουν αντικατάσταση των περιοριστικών όρων, και να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να ανοίξουν οι ιατρικοί φάκελοι των θυμάτων
Ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της 54χρονης στο Αίγιο
6