Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Μελίσσια: Διέρρηξαν σπίτι για δεύτερη φορά – Έσπασαν με σκεπάρνι την πόρτα

Μελίσσια: Διέρρηξαν σπίτι για δεύτερη φορά – Έσπασαν με σκεπάρνι την πόρτα

Στόχος διαρρηκτών έχουν γίνει σπίτια στα Μελίσσια, με τους δράστες να «εισβάλλουν» στις ίδιες κατοικίες δύο και τρεις φορές.

Το Mega παρουσίασε δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα από τα Μελίσσια, όπου δράστες διέρρηξαν σπίτια που έχουν ήδη «ανοίξει» στο παρελθόν, ενώ στην πρώτη περίπτωση ακολούθησε καταδίωξη και σύλληψη των δραστών.

Το πρώτο περιστατικό έγινε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σπίτι επί της οδού Τερψιθέας, όταν τρία άτομα πήδηξαν τα κάγκελα και κατάφεραν να μπουν στον περίβολο μίας μονοκατοικίας. Βρήκαν σε μία πλαστική ντουλάπα ένα σκεπάρνι, με το οποίο έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας και εισέβαλαν στο σπίτι, το οποίο έκαναν «φύλλο και φτερό».

Οι ληστές βρήκαν και έκλεψαν κοσμήματα αλλά και κάποια αντικείμενα αξίας, τα έβαλαν σε μία μαξιλαροθήκη και στη συνέχεια έγιναν «καπνός» μπαίνοντας σε ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Ωστόσο, το περιστατικό είχε και… συνέχεια. Στη λεωφόρο Δημοκρατίας οι ληστές έπεσαν πάνω σε ένα περιπολικό το οποίο τους έκανε σήμα να σταματήσουν. Οι ίδιοι δεν σταμάτησαν και ξεκίνησε η καταδίωξη. Οι τρεις ληστές εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο αφήνοντας μέσα την μαξιλαροθήκη με τα κλοπιμαία.

 

Λίγο πιο κάτω από το σημείο εγκατάλειψης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα τρία άτομα, ενώ σημειώνεται πως στο εν λόγω σπίτι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται διάρρηξη.

Στην ίδια περιοχή σημειώθηκε και το δεύτερο περιστατικό κλοπής. Για δεύτερη φορά μπήκαν διαρρήκτες σε σπίτι, δεν άφησαν τίποτα όρθιο, ενώ στο συγκεκριμένο σπίτι έψαξαν ακόμα και τον… καταψύκτη και τα κλιματιστικά στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Η λεία της σπείρας στο τελευταίο σπίτι ήταν 60.000 ευρώ σε χρυσαφικά, καθώς και 500 ευρώ σε μετρητά. Η αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τους συγκεκριμένους ληστές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις