Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μενάνδρου: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαφυγή των δραστών μετά το φονικό

Μενάνδρου: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαφυγή των δραστών μετά το φονικό

Ακόμη ένα βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό στη Μενάνδρου με θύμα έναν Αφγανό που κατακρεουργήθηκε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.

Στο βίντεο που παρουσιάζει το Open φαίνεται η διαφυγή των δραστών λίγα λεπτά μετά τη φονική συμπλοκή στη Μενάνδρου την περασμένη Πέμπτη.

Τα μέλη της ομάδας των Πακιστανών τρέχουν για να εξαφανιστούν από το σημείο, που νωρίτερα είχαν δολοφονήσει έναν Αφγανό αντίπαλης συμμορίας. Το βίντεο ντοκουμέντο εξετάζεται από τους ανθρώπους του τμήματος ανθρωποκτονιών για τον εντοπισμό των ασύλληπτων δραστών της δολοφονίας.

Στο υλικό έχουν καταγραφεί περισσότερα από δέκα άτομα, τα οποία τρέχουν να εξαφανιστούν οπλισμένοι από την περιοχή, πριν φτάσει η αστυνομία. Οι δράστες έφτασαν στην διασταύρωση Πειραιώς και Σαπφούς με κατεύθυνση προς το Γκάζι.

Αναφορικά με τις έρευνες για τη δολοφονία στη Μενάνδρου, η αστυνομία φαίνεται πως έχει ταυτοποιήσει τους δράστες, οι οποίοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι Πακιστανοί και γνωστοί στις αρχές.

Από κει και πέρα συνεχίζονται χωρίς τέλος οι επιχειρήσεις της αστυνομίας στην οδό Μενάνδρου και τη γύρω περιοχή μετά τη δολοφονία του Αφγανού, μέρα μεσημέρι, μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών.

Η νέα επιχείρηση στη Μενάνδρου κράτησε πολλές ώρες και έως το βράδυ της Κυριακής είχαν γίνει συνολικά 96 προσαγωγές, εκ των οποίων οι οκτώ μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Οι συλλήψεις που έγιναν αφορούν (οι δυο) σε ναρκωτικά και οι υπόλοιπες σε παρεμπόριο και παραβίαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις