Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Μενίδι: Δίωξη σε αστυνομικό και πολίτη για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 44χρονου Ρομά

Μενίδι: Δίωξη σε αστυνομικό και πολίτη για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 44χρονου Ρομά

Το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης απαγγέλθηκε από τον Εισαγγελέα σε βάρος του αστυνομικού ο οποίος συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός 44χρονου Ρομά, ο οποίος επιχείρησε να κλέψει ένα air condition την περασμένη Κυριακή στο Μενίδι. Για συνέργεια στην παραπάνω πράξη διώκεται 67χρονος πολίτης που φέρεται να τον συνέδραμε.

Ο 38χρονος με τον 67χρονο οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στον εισαγγελέα. Μόλις οι κατηγορούμενοι έγιναν αντιληπτοί από τους συγγενείς του νεκρού, άρχισαν να τους γιουχάρουν και να τους αποκαλούν «φονιάδες», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από το Θεό να το βρεις. Έπρεπε να το πληρώσει με τη ζωή του;».

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον ανακριτή από τον οποίο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή (18.02.2022). Και οι δυο κατηγορούμενοι αρνούνται τα πάντα και δηλώνουν αθώοι.

Υπενθυμίζεται πως το πτώμα του άνδρα εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (13.02.2022) περίπου στις 17:30 σε ένα πάρκο στο Μενίδι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος 44χρονος Ρομά φέρεται να προσπάθησε να παραβιάσει σπίτι της περιοχής. Τότε ο 67χρονος μαζί με τον 38χρονο αστυνομικό εκτός υπηρεσίας άρχισαν να τον καταδιώκουν. Λίγο αργότερα ο άνδρας βρέθηκε νεκρός, ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό, σε πάρκο της περιοχής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις