Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μενίδι: Νέο σοκ! Αδέσποτες σφαίρες πέρασαν ξυστά από οδηγούς λεωφορείων

Μενίδι: Νέο σοκ! Αδέσποτες σφαίρες πέρασαν ξυστά από οδηγούς λεωφορείων

– Οι οδηγοί ήταν στην αφετηρία των λεωφορείων, πίσω από το σχολείο, όπου έχασε τη ζωή του ο 11χρονος Μάριος
– Δείτε φωτογραφίες – ντοκουμέντα στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon
– Τι λέει ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων ΟΑΣΑ, Φώτης Νικολακόπουλος, ο οποίος ενημερώθηκε για το περιστατικό

Μόλις 20 ημέρες μετά τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου, σημειώθηκε δεύτερο περιστατικό με αδέσποτες σφαίρες, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν θύματα!
Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Live News’ του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, δύο αδέσποτες σφαίρες πέρασαν ξυστά από οδηγούς λεωφορείων, οι οποίοι βρίσκονταν στην αφετηρία επί της οδού Χρήστου Δέδε.
Μάλιστα, το περιστατικό έγινε πίσω από το σχολείο, όπου ο Μάριος έχασε τη ζωή του το βράδυ της 8ης Ιουνίου, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής.

Όπως τόνισε στο “Live News”, ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΑ, Φώτης Νικολακόπουλος, οι συνάδελφοί του έκαναν διάλειμμα, όταν άκουσαν έναν θόρυβο από τα δέντρα. Οι σφαίρες έπεσαν δίπλα τους.
 

Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, μία σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι μίας 14χρονης, η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, μαζί με τη γιαγιά και τη θεία της. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

 

Το χρονικό της δολοφονίας του Μάριου

 

Είναι Πέμπτη, 8 Ιουνίου του 2016 και στο δημοτικό σχολείο Μενιδίου γίνεται μια σχολική γιορτή. Η ώρα είναι περίπου 20:00 το βράδυ και η γιορτή του σχολείου ξεκινά.

Συμμετείχαν όλα τα τμήματα και όλες οι τάξεις, με κάθε μία από αυτές να παρουσιάζουν ένα σύντομο σκετς. Μιλάμε για ένα μεγάλο σχολείο, με 700 παιδιά, συνεπώς καταλαβαίνει κανείς αν συνυπολογίσει και τους γονείς που είχαν συγκεντρωθεί, πως ο κόσμος που βρισκόταν στο σχολείο λίγα λεπτά πριν την τραγωδία ήταν πάρα πολύς.

Λίγες στιγμές αργότερα, ο 11χρονος Μάριος έμελλε να πέσει στο έδαφος, αφού μια “αδέσποτη” σφαίρα καρφώθηκε στο κεφάλι του. Κανείς δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Κανείς δεν άκουσε πυροβολισμό. Το παιδί βρισκόταν στο πλάι των συμμαθητών του όταν ξαφνικά κατέρρευσε.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 11χρονου παιδιού. Η γυναίκα είναι εκπαιδευτικός και εργάζεται στο σχολείο. Ήταν παρούσα στο περιστατικό και έτρεξε αμέσως στο πλευρό του παιδιού της. Όλοι αρχικά πίστεψαν ότι το παιδί λιποθύμησε. Όταν είδαν αίμα πίστεψαν ότι το παιδί χτύπησε το κεφάλι του πέφτοντας. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου διασωληνώθηκε, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να το σώσουν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε