Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μενίδι – Πατέρας 11χρονου Μάριου στο newsit.gr: Δεν ξέρω τι να πω, μάλλον με κυνηγάνε οι σφαίρες

Μενίδι – Πατέρας 11χρονου Μάριου στο newsit.gr: Δεν ξέρω τι να πω, μάλλον με κυνηγάνε οι σφαίρες
Φωτογραφία Facebook

«Μάλλον με κυνηγάνε οι σφαίρες». Λόγια αγανάκτησης και θλίψης από τον Θανάση Σουλούκο, τον πατέρα του 11χρονου Μάριου που το 2017 έπεσε νεκρός από αδέσποτη σφαίρα στο προαύλιο του σχολείο του στο Μενίδι.

Η μοιραία καλοκαιρινή σχολική γιορτή του 2017 για τα μέλη της οικογένειας του Θανάση Σουλούκου δεν πρόκειται να διαγραφεί πότε από την μνήμη τους. Στις οκτώ Ιουνίου ο μικρός Μάριος που διασκέδαζε μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές του θα δεχτεί μια σφαίρα στο κεφάλι. Τα χαμόγελα των παιδιών και των δασκάλων θα παγώσουν. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Παίδων «Αγία Σοφία». Εκεί οι γιατροί έκαναν προσπάθεια ανάνηψης. Όμως δεν κατάφεραν να σώσουν το μικρό μαθητή.

Χθες ο πατέρας του Μάριου, βρέθηκε και πάλι αντιμέτωπος με ένα περιστατικό που του έφερε έντονα στο μυαλό τις εικόνες του 2017. «Ανέβηκα στην ταράτσα και είδα στο ηλιακό θερμοσίφωνα πολυκατοικίας μας να έχει καρφωθεί μια σφαίρα» λέει στο newsit.gr o Θανάσης Σουλούκος και συνεχίζοντας συμπληρώνει: «Κάλεσα την αστυνομία. Αμέσως έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η σφαίρα προέρχεται από εννιάρι πιστόλι».

Σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρει ο άτυχος πατέρας κατά τη διάρκεια της παραμονής των Χριστουγέννων ακούστηκαν κάποιοι πυροβολισμοί, οι οποίοι δεν αποκλείεται να προέρχονταν από κάποιους που ήθελαν με αυτό τον τρόπο να γιορτάσουν. «Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μπορεί μετά το θάνατο του Μάριου να έχουν μειωθεί, ωστόσο δεν έχουν σταματήσει οι πυροβολισμοί», σημειώνει.

Όσον αφορά τώρα για τη σφαίρα που βρήκε στο θερμοσίφωνα της πολυκατοικίας που διαμένει μαζί με την οικογένεια του, ο Θανάσης Σουλούκος λέει στο newsit.gr: «Μάλλον με κυνηγάνε οι σφαίρες. Δεν ξέρω τι άλλο να πω».

Μάλιστα ο Θανάσης Σουλούκος ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook και δύο φωτογραφίες από τη σφαίρα που τρύπησε τον ηλιακό θερμοσίφωνα, με την εξής ανάρτηση: «Σφαίρα σε ηλιακό της πολυκατοικίας στην οποία έμενε ο Μάριος. Άλλο ένα “τυχαίο περιστατικό”; Το Τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών ενημερώθηκε.»

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις