Ελλάδα

Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που οδηγός παραβιάζει το Stop και πέφτει σε σκουπίδια  

Η οδηγός παρά την ευθύνη της εμπλοκής στο ατύχημα, δεν σταμάτησε στο σημείο, αλλά εγκατέλειψε τη σκηνή του συμβάντος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (12.06.2025) επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στο Μενίδι, προκαλώντας αναστάτωση στην κυκλοφορία και ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.

Το περιστατικό στο Μενίδι καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο αποκαλύπτει με σαφήνεια τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με το βίντεο, ένα κόκκινο όχημα εξέρχεται από την οδό Λαοδικείας, σε σημείο όπου υπάρχει ευκρινής σήμανση «STOP». Η οδηγός, ωστόσο, φαίνεται να μην σταματά επαρκώς για να ελέγξει την κυκλοφορία επί της κάθετης οδού.

Το αποτέλεσμα αυτής της παράλειψης ήταν να αιφνιδιαστεί ένα λευκό όχημα που κινούνταν με κατεύθυνση καθοδικά επί της Εθνικής Αντιστάσεως.

Ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου, προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση, επιχείρησε απότομο ελιγμό, ο οποίος τον οδήγησε εκτός πορείας και τελικά σε πρόσκρουση με κάδους απορριμμάτων στο πεζοδρόμιο. Ευτυχώς, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, αν και οι υλικές ζημιές τόσο στο όχημα όσο και στους κάδους είναι εμφανείς.

Αξιοσημείωτο είναι πως η οδηγός του κόκκινου οχήματος, παρά την ευθύνη της εμπλοκής στο ατύχημα, δεν σταμάτησε στο σημείο, αλλά εγκατέλειψε τη σκηνή του συμβάντος. Η συμπεριφορά αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση αυτοπτών μαρτύρων και κατοίκων της περιοχής, κάποιοι εκ των οποίων την ακολούθησαν και την ανάγκασαν να επιστρέψει στο σημείο που προκάλεσε το ατύχημα.

Οι αρμόδιες αρχές ενημερώθηκαν άμεσα και διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, ενώ εξετάζεται εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες για παραβίαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος.

Το περιστατικό αυτό αναδεικνύει για ακόμη μία φορά την αναγκαιότητα της προσοχής στους δρόμους και της τήρησης των κανόνων κυκλοφορίας, καθώς η απερίσκεπτη οδήγηση μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες, ακόμη και όταν δεν υπάρχουν θύματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 1
Αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος που μοίραζε «μαϊμού» επιδόματα αναπηρίας σε υγιείς ανθρώπους στο Αγρίνιο - «Της έδωσες ηρεμιστικό;»
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χορηγούσαν στους πελάτες ηρεμιστικά για να μπουν σε καταστολή και να πείσουν τις επιτροπές πως χρειάζονται το επίδομα αναπηρίας
Κύκλωμα με «μαϊμού» ειδόματα